Pia Pakarinen bilettää jenkeissä – katso mitä mieltä sikäläisestä menosta!

Pia PakarinenMallisopimuksen Yhdysvalloissa saanut ex-Miss Suomi Pia Pakarinen kertoo Hymylle opiskelleensa kiltisti.

Pia opettelee intensiivikurssilla näyttelemistä, kuten on jo ehditty uutisoida.

-Mutta olen minä muutaman kerran baariinkin ehtinyt. Sen olen huomannut, että täällä porukka ei ole yhtä tuiskeessa kuin Suomessa. Mutta ei täällä kyllä hyvää tanssimusaa osata soittaa, Pia ruotii.

-Kyllä Suomessa sentään pääsee tanssimaan kunnolla, Pia kertoilee.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Pia Pakarinen

Kommentit

tämän vuoden nätein jos on PAKKKO valita muuten hirveän tyrkky en edes tiedä Viivi on nätti myös

kuka haluu jos kovin töitä tekee. Se mitä media kirjottelee tollot on myös liiottelua niin voi olla tottakai sopimuksen saanu mutta ehkä se ei kaikkea kata

Miksi pitää aina haukkua ”turhaksi tyrkyksi” ihmistä joka haluaa eteenpäin elämässään ja tekee töitä sen eteen! Hienoa että löytyy tällaisia rohkeita mimmejä. Nuo kateelliset narisijat jääköön omaan luokkaansa, niistä ei olisi edes lähtijöiksi ulkomaille. Hyvä Pia, näytä näille tolloille!

Olen iloinen Pian uudesta alusta. Onni suosii rohkeaa, ja miksei Pia voisi menestya? Ihan hyvin voi, ja onkin jo saanut sopparit. Ei siihen asti edes moni amerikkalainen paase!

hakkaa mennen tullen nämä muut suomalaiset misukat. Ei kaikkien tartte olla Hollywoodin staratasoa, pahvit! Riittää kun tekee minkä osaa ja tekee sen niin hyvin kuin osaa. Jos ei onnaa tuolla, niin kokeilee jotakin muuta.

Mutta kenestä veikkaatte tämän vuoden missiä?

Valitettavasti yhdyn edelliseen kommenttiin myös jenkeissä on todella paljon paremman näköisiä ja kroppaisia kuin hän ja suositaan omia siellä niinkui Suomessa suomalaisia. Ellet tee hämäriä jonkun ison tuottajan kanssa niin susta ei tule mtn

Anni uusivirta ei ole edes päässyt tuonne asti.

Ei näköä, ei kroppaa. Valitettavasti jenkeissä on kymmeniä tuhansia tuota parempikroppaisia, kauniimpia ja taidokkaampia tyttöjä. Tuo tulee maitojunalla kohta kotiin.

TOTTA! Kaunein missi kautta aikojen. Ja tällä tytöllä on kauneuden lisäksi myös ÄLLIÄ kun tajusi näyttää Makusen muumiolle närhen munat! Hah hah kyllä Makusta varmaan ottaa aivoon kun Pia pärjää maailmalla!!

Olen iloinen Pian puolesta, että rohkea ratkaisu avasi hienoja mahdollisuuksia. Hänkin on saanut paljon arvostelua osakseen, mutta eipä varmasti olisi tuossa jos olisi pitänyt missinkruununsa. Sisukas nainen 🙂

Koka mistä noikin TIETÄVÄT onko Pakaisella luvat vai ei. Tuskinpa homma edes onnistuisi ilman lupia, joten se siitä.

Pia Pakarinen & nykyinen managerinsa vaan Osaavat Hommansa paremmin.

Mutta, hei, älkää haukkuko muita nuoria naisia, kauniita on monet, ehkä tuo organisaatio ei vaan ole niin tehokas mainostamaan ja hakemaan tilaisuuksia, kuin mitä koko Suomi luulee, olisko aika vaihtaa monopolia??Pienet piirit siellä ja ohjat muutaman käsissä..

Ehkä teki hyvää ja antaa uusia mahdollisuuksia myös muille nuorille tytöille, ettei tämä likka jäänyt muiden pompotettavaksi tänne pieneen maahan ja keräämään muutaman tyypin kirstut täyteen omaisuutta, tsemppiä ja rohkeutta, mutta järki, pliis mukana!!

Mahtaa nyt näitä kahta ämmää, Makusta ja Sjöroosia ottaa koteloon!
Niin naukuivat mitättömän Uusivirran perään, mutta missäs se muija on nyt?
Työttömänä.

Näytä vaan närhen näpöttimet näille suomen kateellisille missikeisareille ja mallimammoille! Olen aina ollut sitä mieltä että olit paras suomen missiksi, mutta ehkä oli onneksi, että jätit homman. Toivottavasti pääset pitkälle elämässässi. Hehe, no aenakkii Ameriiikan mualle asti out jo piässynnä…oha sekkii jo aeka kaakana. 🙂
Missikeisarit ja mallimammat suohon!

Oma kommentti