Pia Pakarinen ja Cheek: Pia kommentoi nyt suhdekohua!

cheekPia PakarinenSeitsemän Päivää -lehti kertoo tänään ilmestyneessä numerossaan ex-Miss Suomi Pia Pakarisen ja räppäri Cheekin eli Jare Tiihosen viihtyvän yhdessä. Lehden mukaan pari on bongattu helsinkiläisistä ravintoloista yhdessä.

Pia kommentoi nyt asiaa julkisuuteen. Hän kertoo nähneensä viikkolehden kannen. Romanssia hän ei kuitenkaan vahvista, päinvastoin.

-Olipas siihen juttu keksitty! Eipä ole suhdetta Cheekiin tai kehenkään muuhunkaan. Ei romanssit roihua näillä pakkasilla! Pia naurahtaa.

Mimmi on vaihteeksi kotimaassa ja suuntaa paraikaa keikalle Turkuun.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Cheek, Pia Pakarinen, Jare Tiihonen

Kommentit

Jare on kyl sen luokan pelimies että ei mikään ihme että ois ton napannu..enempää tätä tai muutenkaan Jaren naisasioista viitti kommentoida 😀

Nyt alkaa nämä ”seurustelen / en seurustele” jutut. Seuraavaksi on avoliitto jonkin sopivan tyypin kanssa, sitten ero. Lopuksi uskoon tulo ja niin on tämäkin ex-missi käynyt läpi kaikki misseille kuuluvat kliseet. Säälittävää!
Eikö tämän tytsyn pitänyt olla jo jossain huippu leffassa tai -sarjassa? Onhan kuitenkin käynyt kaksi viikkoa näyttelijäkoulua!

Olisi outoa jos noin upea nuori nainen ei seurustelisi,mutta jos ei seurustele niin se on Pian asia.Paskaako se kenellekään kuuluu.Se on varmaa ,että tulioita on jonossa.

Luulin et ziikki keikkailee ja Pakakpia promoilee.Olen vääräs siis.Tai onhan noi 5 minsan juonnotkin keikkoja.

Kyllä Jare ny teköö Piasta Rappi piisin,..paka paka pakarinen pia eikä mitään tiä.. jotenkin tähän malliin

Olen ollut siinä kuvitelmassa, että Cheek seurustelisi mieluummin kundien kans.

Oma kommentti