Pikku G tekee comebackin!

Pikku GPikku G:n viisi vuotta sitten julkaisema Räjähdysvaara oli aikoinaan vuoden myydyin albumi huikealla yli 120.000 kappalemäärällä. Nyt aikuistunut artisti tekee comebackin, sillä ensi viikolla julkaistavalta Syvällä Pelissä -kokoelmalta löytyy uudella taiteilijanimellä Gee esiintyvä Henri Vähäkainu. Kundi esittää kappaleen Mr. Coolness. Sanat on riimitellyt artisti itse.
 
Suomalaisen hiphopin koko kirjon kattavan tuplalevyn kaikki kappaleet ovat varsin eksklusiivisia. Albumilta löytyy 29 kappaletta ja lähes yhtä monta artistia. Mukana ovat mm. Kapasiteettiyksikkö, Näkökulma, Loost Koos, Asa ja Pyhimys puhumattakaan Jonivelistä.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Asa, Gee, Henri Vähäkainu, Joniveli, Loost Koos, Näkökulma, Pikku G, Pyhimys

Kommentit

Oho tuli kaks kertaa. No ei haittaa. Kerroin kaksin verroin sanottavani. Hahhaa.

Mua kiinnostaa joku aikuinen bemarilla ajeleva ex-räpppäri. Ei ihmekää ku tollaset ei tykkää bemareilla kaahaavista ex-rap-artisteista. Mutta aito fani ei hylkää idoliaan, kato näin se menee. Rakkaudessa ja arkeologiassa kaikki on sallittua. Sehän on vaan hetken mielijohde, jos ensin idoli kiinnostaa mutta jälkeenpäin oma esikuvahan on sitten niitä menneen talven lumia. Toi ex-Pikku G on mun idoli, ihme ku kukaan muu ei oo kiinnostunu siitä. Tai sitten on, en vaan oo huomannu sitä. Kesää kaikille! Myös Mr. Coolnessille ♥

Jes! Olihan jo aikakin. Sun veli erik on aika söpö ja ihana! <3<3

Asa on hyvä. Tai siis kaikki suomirapparit liittykää yhteen.

Ketä kiinnostaa joku aikuinen bemarilla ajeleva ex-räppäri.

Oma kommentti