Pippa on tuttu MTV3-kanavalta Olet mitä syöt -ohjelmasta.

Pippa Laukka kertoo terapiastaan: ”Kiinnostus merkkilaukkuihin lopahti ja lopetin kissanristiäisissä käymisen”

Olet mitä syöt -ohjelmasta tuttu lääkäri Pippa Laukka on avautunut identiteettipulmistaan ja terapian hyvää tehneestä vaikutuksesta omassa somessaan.

-Mulla oli joskus tosi vaikeaa olla yksin. Joten omat ajatukset ahdistivat. Minä ahdistin itseäni. Paikkasin ja tilkitsin yksinoloa kalenterimerkinnöillä ja altistamalla itseäni liiallisille menoille ja tapaamisille. Käytin paljon ajatusta ja aikaa muiden miellyttämiseen, jotta olisin parempi, suositumpi ja kiinnostavampi ihminen, Pippa kertoo. Hän paljastaa alkaneensa käydä terapiassa.

-Terapian avulla aloin viihtyä myös yksin, kai sitä voi myös sanoa, että aloin tykätä itsestäni just sellaisena kuin olen. En todellakaan osaa kaikkea ja olen puutteista kasattu, mutta se on hyvä juuri niin. Kun käsittelin omia pelkoja ja ahdistuksia, huomasin että täydellisenä pitämäni asiat kuten komea titteli, pettämätön tyylitaju ja ulkokultaiset ja rahalla arvotettavat tunnusmerkit menettivät merkitystään. Kiinnostukseni vaikkapa merkkilaukkujen hankkimiseen lopahti ja lakkasin käymästä tilaisuuksissa vain tavan ja sosiaalisen paineen vuoksi.

Pippa toteaa elämänsä muuttuneen, ja pelkästään parempaan suuntaan.

-Parasta on, että riitän itselleni. Se mitä tällä haluan sanoa on, että kaikissa meissä on puolia ja on paljon kiinnostavampaa päästä kurkistamaan kulisseihin kuin parrasvaloihin. Tämä pätee myös meihin jokaiseen itseemme. Kun uskallamme tomuttaa pölyt pois kaikesta piilotetusta ja kätketystä, löydämme myös uusia puolia itsestämme, Pippa filosofoi.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Pippa Laukka

Kommentit

Oma kommentti