Pitäisikö uutisointi Johanna Tukiaisesta lopettaa?

Johanna TukiainenJohanna Tukiainen, Lady Kohu, on patsastellut tehojulkisuudessa vuodesta 2008, jolloin Hymy-lehti paljasti hänen tekstailunsa ulkoministeri Ilkka Kanervalle.

Juttuja naisesta on kirjoitettu läkähdyttävän paljon, neito on ollut jo pitkään Suomen googlatuin julkkis, ja kyseenalaista kunniaa mimmi on hankkinut myös Turhin julkkis -äänestyksissä.

Viime aikoina kohut Johannan ympärillä ovat kiinnostaneet vain, kun ne ovat ikäviä. Pelkkä uutinen Johannasta sinänsä ei saa lukijoita heräämään. Esimerkiksi Suomen suurimman linkkipalvelun, Ampparit.comin uutislistoilla Johannan urakuulumiset kiinnostavat vain joitakin kymmeniä tai satoja lukijoita. Jos taas Johannalle on sattunut jotain ikävää, lukijalaskuri pomppaa tuhansiin, jopa kymmeniin tuhansiin.

Hymy kysyy nyt verkkosivuillaan, pitäisikö Johanna Tukiaisesta uutisoiminen lopettaa kokonaan? Kiinnostaako hän enää sinua? Ota osaa kyselyymme!.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Ilkka Kanerva

Kommentit

Tarviiko tuota edes kysyä? Ketään ei kiinnosta muijan tekemiset! Säälittävä julkkistyrkky.

Kerrankin järkevä uutinen, kiitos että palautteeni huomioitiin.

Pitäisi. Hymy on ihan ookoo lehti, mutta nuo Tukiais jutut pilaavat kaiken. Se olisi Tukiaisellekin hyväksi jos lehdet tajuaisivat lopettaa uutisoinnin hänestä. Ei varmasti ole hauskaa jos koko suomi nauraa neidon tempuille.

Virallinen äänestys pystyyn. Jos enemmistä vastaa kyllä niin se olisi sitten siinä? Vai mitä? Jookosta?

siis mitenkään yksityisyyttään loukkaamatta… ei vaan jaksa enää tällasta kyseisestä henkilöstä..ärsyttää ihan sikana… lopetin koko hymyn ja seiskan lukemisen moisten takia…nyt oli hyvä syy lukea..eli ei todellakaan juttuja enää hänestä…

Kyllä pitäisi.
Tai vaihtoehtoisesti media voisi alkaa kantamaan vastuunsa asiasta ja uutisoida ainastaan uutisoinnin arvoiset tekemiset ja tekemättä jättämiset.
Joskus maailmassa oli aika, jolloin julkkikseksi pääsi / joutui tehtyään jotain mainittavaa ja merkityksellistä…… tai noh, ehkä tämän päivän merkittäväksi teoksi voidaan lukea ministerin eron aikaansaaminen…

Pitäisi lopettaa. Itse asiassa koko uutisointia ei olisi koskaan pitänytkään aloittaa.

Tukiaisella ei ole minkäänlaista julkisuusarvoa eikä hänen elämänsä tapahtumat oikeasti ketään kiinnosta, typerää ajatellakaan, että jotakin kiinnostaisi lukea jatkuvasti lööpeistä, mitä Johanna Tukainen on päivittänyt Facebook-profiiliinsa. Sama kuin minä laittaisin profiiliini, että olen ”parisuhteessa” – se hetkauttaisi lähipiiriäni, mutta kukaan ei sellaista uutista haluaisi lehdestä lukea.

Eli olkaa siis ensimmäinen JÄRKEVÄ suomalaismedia ja lopettakaa hänestä uutisointi, poistakaa häneen liittyvät uutiset ja kuvat. Arvostus teitä kohtaan lisääntyy!

ehdottomasti pitäisi lopettaa, sillä kaikkihan näkevät, että tuksu on todellakin sairas, sekä jatkaa samanlailla elämäänsä jatkossakin SOTKUISASTI ja Säälittävästi. Valitettavasti hän ei näe omaa tilaansa. surullista.

Vuosi sitten jokin sivusto jo lopetti tuksun uutisoinnin.

PLIIIS LOPETTAKAA! mukajulkkistyrkky jonka edesottamukset EIVÄT todellakaan kiinnosta… Vie hyvää palstatilaa oikeilta uutisilta… =P

Tuksun itsensä takia uutisointi pitäisi lopettaa. Raukalla taitaa olla aika lailla mielenterveysongelmia ja lisäksi -ymmärtääkseni- viinaa kuluu niin, että taitaa olla katkon paikkakin.

Olisi oikeasti kiva lukea parin vuoden päästä Hymystä, että Johanna on tervehtynyt ja paiskii töitä lähihoitajana Tukholmassa tms. En usko, että hän on mitenkään ”paha” ihminen, sekaisin vain.

Tuksu oot sen verran symppis ja kiva että etkö voisi ruveta kansanedustaja ehdokkaaksi, vaikka keskusta tai kokoomuksen riveihin.

Jep, ketään ei kiinnosta. Lopettakaa uutisoiminen. Akka boikottiin vain.

Kyllä pitää lopettaa. Eikö se ole väärin hyväksi käyttää syyntakeetonta ? Ja muutenkin ketä kiinnostaa?

Uutisointi ja retostelu jatkunut liian kauan. Lopettakaa, olkaa ystävällisiä.
Aloite pitää tulla teiltä, tukiainen ei halua jäädä pimentoon ts. niin sairas on!

P-I-T-Ä-I-S-I !!! syön vaikka hatullisen paskaa jos lopetatte uutisoinnin kyseisestä tollukasta!!!

Tuollainen mursu pitää ehdottomasti saada pois julkisuudesta. Ihan pahaa tekee nähä sen pärstä millon missäkin. Luulee vissiin olevansa kauniskin rinsessa…


Ehdottomasto on lopetettava,tehän vain ruokitte sitä naista.
Samalla BB-Nico boikottiin”

ei nikoa poikottiin hän on paljon asiallisempi kuin johanna !

Ehdottomasto on lopetettava,tehän vain ruokitte sitä naista.
Samalla BB-Nico boikottiin

Ei kai sitä voi lopettaa, koska se on tukiaiselle pakkomielle, ja muutahan sen elämässä ei ole. Tehdään vaan lisää noita vannassa pylleröimisvideoita, tekotukan heilahtelua ja typerä virnistys naamalla juttuja, ja noita harhaisia levytyspuuhia, joihin ei mene, niinkuin ei minnekään töihin muutenkaan. Varoittava esimerkki Suomen nuorille, joten kannattaa valistaa heitä, mihin joutilaisuus ja laiskuus johtaa.

Miksi näitä kyselyitä tehdään? Jos 98% haluaa Tukiaisen pois lehtien palstoita, niin mitä sitten? Hymy ja Seiska antaa entistä enemmän tilaa tälle ihmiselle..En usko että näillä mielipidekyselyillä on mitää merkitystä.
Mä haluan siis Tukiaisen pois julkisuudesta ja samoin haluaa koko meidän suku + lähikaupan kassat

”Kiinnostaako hän enää sinua?” Miten niin enää? Ei tuo julkisuusnarkomaani ole kiinnostanut koskaan! Pois lehtien palstoilta tuollaiset!

Vielä lisäksi äskeiseen että en ottaisi edes variksenpelättimeksi

KYLLÄ PITÄISI! Suomesta löytyy todella siis todellakin todella paljon mielenkiintoisenpia ihmisiä ja jos ei löydy niin ainakin paöjon paremman näköisiä. Ei nimittäin kiinnosta yhtään mitä homeinen pykinyt rölli touhuaa. Harmittaa todella paljon, kun lehdet uutisoivat paljon ehkä suomen turhimmasta ihmisestä. Lukisin paljon mielelläni vaikka mitä suomen spurguille kuuluu, kuin mitä tämä turha lehmä on touhunnut.

ei kiinosta!!! linnunpelättimeksi pellolle vaan tosi syrjään josta ei näy ei kuulu

PITÄÄ LOPETTAA, KIITOS.

HYMY VOI NÄYTTÄÄ HYVÄÄ ESIMERKKIÄ.

Lopetettava välittömästi mokomasta päänsä juoneesta kirjoittaminen.
Heti tilaan Hymyn jos niin käy!

todellakin pitäis lopettaa. ei voi ketään oikeasti kiinnostaa. mieluummin tuijotan vaikka kivikasaa päivän ku luen juttuja siitä.

todellakin pitäis lopettaa. ei voi ketään oikeasti kiinnostaa. mieluummin tuijotan vaikka kivikasaa päivän ku luen juttuja siitä.

Abso-fucking-lutely. Jokaikisen ihmisen parhaaksi, myös kyseisen julkkiksen itsensä.

Uutisointi pitäisi ehdottomasti lopettaa. Johannan pitäisi lähteä perheensä luokse Ruotsiin, rauhoittua ja alkaa opiskella itselleen kunnon ammatin. Ei ole vielä liian myöhäistä!

Vaikka Johanna ei itse sitä ehkä ymmärräkään, olisi uutisoinnin lopettaminen hänen oman elämänsä kannalta parasta. Olettaen toki, että uutisointi loppuisi kaikkialta. Hymy voisi olla edelläkävijä.

KYLLÄ PITÄISI!

No ei tietenkään pitäis!! Kenen kustannuksella me sitten tunnettais ylemmyydentunnetta? Tuksu on huippu! Koska se aina, (sama miten huonosti itellä menee) AINA, joka jumalan kerta vetää vielä huonommin. Tuksu on paras! Tekispä joku siittä vielä sen Duksulle sulhanen -sarjan.

Ei missään nimessä. Laatujulkkiksille on oltava tilaa näin ahdasmielisessä maassa.

Uutisia vain seuraavin ehdoin Tuksusta:
– on jo mennyt naimisiin jonkun kanssa,
– on raskaana niin, että on vieläkin lihavampi,
– joutui vakavaan onnettomuuteen,
– antoi todistettavasti jollekin mahtimiehelle (ei -sonnille),
– sai työkyvyttömyyseläkkeen.

Terppa85,

Kommentteja näyttää joo tulevan, mutta luepa niiden sävy: KAIKKI TAHTOO ETTÄ UUTISOINTI TUKIAISESTA LOPPUU!

Ja kyseessä ei todellakaan ole mikään ykköskaunotar, vaan Suomen ykkösLAHNA.

Ei tietenkään pitäisi lopettaa, minusta uutiset Suomen ykköskaunottaresta ovat erittäin mielenkiintoisia. Lukijoitakin lienee paljon, sillä kommentteja näkyy tulevan.

Eipä kiinnosta, uutisoiminen TULISI lopettaa välittömästi. kiitos.

Todellakin pitäisi lopettaa!! Ei ketään kiinnosta toi vitun saapas!!

Oi, lopettakaa ihmeessä. Ja samalla vois lopettaa uutisoinnit näistä BB-turhakkeistakin.

Lupaan tilata Hymyn jos Tuksusta ja BB-”julkkiksista” uutisointi lopetetaan!

Kyllä, Tukiaisesta uutisointi tulisi lopettaa. Hän oli turha julkimo jo alusta lähtien.

Ei kiinnosta, surullista miten uppoavaa laivaa pidetään väkisin ”pinnalla”. Ihminen on selvästi ammatiavun tarpeessa, ja elää omassa vaahtokarkkishampanjakupla maailmassaan. Loppuisi jo kirjoittaminen tästä ihmisestä. Ei ole koko katastrofi enää mitään viihdyttävää lukemista, enemmänkin surullista.

Jos lopetatte otan heti tasan 100 tablettia!!! Enskelit here I come, rakastan ainoastaan Tunkkia ja Kyrkkistä ja Puutarhatonttua!!!

Ehdottomasti pitäisi lopettaa. Tuo tyrkky elää uutisoinnilla eikä häviä julkisuudesta ennen kuin uutisointi loppuu.

Ehdottomasti EI, tai vaihtoehtoisesti pitäisi löytää tuksun tilanne toinen yleinen kansan naurun aihe

Ehdottomasti pitää lopettaa aihe nimeltä Johanna Tukiainen on niin loppuun kaluttu, että ei kiinnosta.

Lopettakaa JT:stä uutisointi välittömästi!! Olen polvillani tätä kirjoittaessani.. pliis?

Paraskun lopettaisivat kaikki lehet tukiaisesta kirjottamisen. ei sitä jaksa päivästä,päivään lukia tukiaisesta.Niin turhanpäinen bimbo blondi.

Paraskun lopettaisivat kaikki lehet tukiaisesta kirjottamisen. ei sitä jaksa päivästä,päivään lukia tukiaisesta.Niin turhanpäinen bimbo blondi.

Pitäisi. Itsemurhauhkailut tms. ovat osoitus siitä että henkinen terveys on jo täysin mennyt. On täysin moraalitonta töllistellä ja kirjoittaa lehtijuttuja sairaasta ihmisestä. Jos hän ei itse ymmärrä olevansa sairas, on muiden (PERHEEN) velvollisuus hankkia hänelle apua.

Tässä Jumala.

Ja tässä Jumalan sana:

Te ihmiset, te, joita häiritsee niinkin vähäpätöinen asia kuin uutisointi jostakin tietystä aiheesta…

Minä sanon teille: teillä on ongelma. Eikä se ongelma ole Tukiainen. Se on jossain teillä korvienne välissä.

Hyvä hetki luopua tuksusta. Onhan meillä uusi tuksu joka samalla tavalla nousi kehiin tämä Kristiina Elisabeth. On nuorempi ja nätimpikin varmaan lösähtää vasta 3-5 vuoden jälkeen.

Sais lopettaa koko ämmän saman tien. Perseaukinen tyrkky,ei ammattia, ei järkeä,ei mitään.

Ehdottomasti juttuja lisää.Varsinkin pitkiä moni sivuisia tarinoita jossun päivistä ja viekää se ulkomaille kerran viikossa.Olisi niin ihana lukea suomen parhaan laulajan/näytteliä mallin kuulumisista päivittäin.Jos lopetatte jossu uutiset niin en tilaa enään anttilan kuvastoa ja kirkko ja kaupunkia,ettäs tiiätte

Ehdottomasti tulisi uutisointi lopettaa. Uutisointi ruokkii vain hänen narsismiaan. Ei hänellä ole mitään annettavaa uutisrintamalle!

Lopettakaa jo se Suomen ja suomalaisten haukkuminen. Jos ei kelpaa, muuttakaa muualle.

Loistavaa HYMY. Lopettakaa uutisointi. Kirjoittakaa mielummin jostain hyvista asioista Suomessa. Asioista jossa on tehty jotain alykasta, rakentavaa, positiivista,

Kirjoittakaa asioista jotka saa Suomalaiset hyvalle tuulelle.

Tama kateellisten maa jossa muille toivotaavan vaan negatiivista. Tai joissa turhilla ihmisilla massataan.

Hymy Vaihtakaa pois tuosta tyypillisesta Tyhmyyden palvomisesta.

Olisiko aika, etta Suomi saataisiin muuttumaan. Kirjoittakaa ihmisista jotka ovat todella saanut jotain aikaseksi. Artikkeleita jossa Suomalainen sisu on nakynyt ja jolloin on semmoisella P er kele asenteella menty eteenpain.

Semmoisia artikkeleita joilla saadaan ihmisia paremmalle tuulelle ja jolla muutkin motivoiduttaisiin. Kirjoittakaa alykkaista ihmisista jotka ovat jotain tehneet. Nailla Turhilla ihmisilla massytys on vaan synkkyyden kasvatusta.

siinä tapauksessa voisi alkaa hymyn tilaajaksi jos lopetatte!

Tuksu ei ainakaan halua, että hänestä lakataan kirjoittamasta. Mitä enempi kirjoitetaan, sitä parempi. Tuksu tykkää, kun naama on lehdessä tai nettisivulla.

Pitäisi lopettaa uutisointi JOS ei ole mitään järkevää uutisoitavaa. Luulen, että pian ollaan tilanteessa, että ”suomalainen kohukaunotar” tekee itselleen jotain vain ja ainoastaan saadakseen HUOMIOTA! Viimesimmät itsari-uutiset hiukan antavat esimakua siitä. Jos jotain tapahtuu, niin mediaahan siitä syyllistetään.
Tällaisia asioita ei pitäisi lukijoiden miettiä, koska uutisointihan on lehden vastuulla. Valitettavsti kuitenkin rajat ovat tulleet vastaa Tukiaisellakin, joten pois vaan julkisuudesta. Se tekee hyvää myös Johannalle itselleen, että pääsee toipumaan kaikesta ryöpytyksestä.

Pitäisi. Toivottavasti myös teette niin, ettekä vain kerää pisteitä tällä otsikolla. Tämän lisäksi kun lopetatte vielä BB-Nikosta kirjoittamisen, niin maailma on parempi paikka (jos muutkin mediat olisivat mukana). Kumpikaan heistä ei ole ikinä tehnyt mitään sellaista minkä takia olisin halunnut kuulla heistä yhtään mitään.

Ihmisen raadollisuus näkyy J. Tukiaisen uutisoinnissa, odotamme että hänelle käy huonosti, toivottavasti ei. Tukiaisen elämä on mediasta seurattuna, ollut lähinnä sairaan ja epätoivoisen ihmisen säntäilyä. Media ei saisi hyötyä sellaisesta, emmekä me lukijat saisi olla moraalisesti ajateltuna olla kiinnostuneita toisen sairaudesta.

Ihan yleisen vastuun vuoksi kannattaisi lopettaa. Pääosin negatiivisilla asioilla mässäily satuttaa, olkoon sitten kuinka bimbo tahansa. Suomen kansaa kuvaa kyllä aika hyvin se kuinka paljon ilakoidaan toisen epäonnella(vaikkakin osin itseaiheutetulla).

Jo olisi korkea aika lopettaa uutisointi Tuksusta, turhaa julkkista on turha pitää otsikoissa. (piste)

Kyllä! Lopettakaa sen julkisuusnarkomaanin ruokkiminen!

Kyllä hänestä lukee kun taas on suu käynyt tai muita semmoisia asioita. Onhan se kiva lukea Tukiaisesta kun sit naurattaa, vihattaa tai ärsyttää. Tosin ikinä hän ei ole ollut mitenkään positiivisesti esillä ja tuskin tulee olemaan. Hän on sellainen jota kaikki halveksii vähemmän tai enemmän.

Hänen parhaaksi olisi nimittäin paras ettei hänestä kirjoitettaisi. Ja mielestäni vois lopettaa hänestä uutisoinnin koska kyllä hänet sitten nopeasti unohtaa.

Pitäis. Sehän aivan järkyttävän tyhmä ,vaikka sillä on kaikki maailma henget puolellaan.

Tätä on odotettu tehkää gallup josta voi sitten lopullisen päätöksen tehdä kun äänesteys on loppunut.
Uskon ihmisten äänestävän EI kun tuksusta tai homonikosta uutisoidaan turhaa kakkaa.

Ei missään nimessä, mielenkiintoinen ihminen kyseessä kun näin monia kiinnostaa 🙂

Johanna on rohkea tehdessään itseään kiinnostavia asioita vihamielisen/halveksuvan palautteen ristitulessa. Mikäs siinä. Aika aikaa kutakin, sanoo kuiten sananlaskukin. Turhina syntyneet julkimot kuolevat yhtä nopeasti. Ei muakaan kyllä kiinnosta katsella sen toilailuja kuin silloin kun niissä on jotain negatiivista, sitä en kiellä…

Ei todellakaan kiinnosta.
Maksan 50 e heti jos ei tarvitse ikinä kuullä enää ko. ihmisestä!

Kyllä pitäisi lopettaa…hymy voisi olla edelläkävijä ja näyttää muille lehdille mallia!

Pitäisi. Ei hänellä ole mitään annettavaa suomalaisille.

Oma kommentti