Playboy-malli vaihtoi rengasta, ja kuinkas sattuikaan: ilman paitaa!

Julkisuutta rakastava glamour- ja Playboy-malli Karissa Shannon bongattiin viime viikolla Los Angelesin nurkilta vaihtamassa autoonsa rengasta, ja tietenkin ilman paitaa!

Pelkät rintaliivit ja valkoiset farkut yllään Karissa ehti vähän väliä poseerata kameroille kesken raskaan toimituksen. Kyllä se on eräillä tuo julkisuus hallussa. Mitäpä jos vaikka kaunajournalismista toimittajia syyttävä Paavo Lipponen muuttaisi stailia ja murahtelujensa sijasta karjahtaisi parit Tarzan-huudot ilman paitaa. Samalla voisi julkisesti röyhistellä rintaansa ja sitä yhtä karvaansa, oikein taputella lihaksiaan.

No joo, perversiot sikseen. Tämä 21-vuotias yhdysvaltalainen kaunotar tuli tunnetuksi siskonsa Kristina Shannonin kanssa siitä, että he seurustelivat – kyllä, molemmat samaan aikaan – Playboy-moguli Hugh Hefnerin kanssa. Tämä oli jo vuonna 2008, mutta suhteesta näytti olevan mimmeille hyötyä. He pääsivät ikään kuin siivellä suosittuun The Girls Next Door -realitysarjaan.

Karissa on ehtinyt kokeilla jo lähes kaikkea – muistatteko muuten viime vuoden syyskuussa julkaistut kuvat Karissan ja hänen poikaystävänsä Sam Jonesin yhteisestä kotipornovideosta?

Tsekkaa seksikkäät kuvat: http://www.thesuperficial.com/karissa-shannon-looks-entirely-candid-02-2011

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Hugh Hefner, Karissa Shannon, Kristina Shannon, Paavo Lipponen, Sam Jones

Kommentit

Arvatkaa kuka seuraa tuotta tyrkkyä ja menee vaihtamaan reen jalaksen ilman housuja 🙂

Oma kommentti