Playboy tyrmäsi Tukiaisen!

Johanna TukiainenPlayboy-kuvaaja Jarmo Pohjaniemi Yhdysvalloista tyrmää Johanna Tukiaisen pääsyn Amerikan Playboyn sivuille. Hän on myös hieman eri mieltä kohtaamisestaan Tukiaisen kanssa Miamissa vuonna 2004. Hymy tavoitti Pohjaniemen Yhdysvalloista.

-Tapasin kyllä Johannan ja hänen siskonsa Miamissa 2004. Minä tai Playboy emme koskaan olleet millään lailla kiinnostuneita kuvaamaan Johannaa tai hänen siskoaan. Tein Johannalle aivan selväksi, että ehkä hänen kannattaisi tavoitella unelmiaan jotain muuta kautta, ja toivotin tytöille onnea, Pohjaniemi toteaa Hymylle.

Johanna kertoi puolestaan hiljattain Hymyn blogissa seuraavasti:

-Tapasimme sisareni Julian kanssa suomalaisen Playboy-kuvaaja Jarmo Pohjaniemen Miamissa vuonna 2004 ja hän lähetteli minulle myös paljon meiliä. Hän oli erittäin kiinnostunut meistä molemmista. Muistan, että hän kehui meitä kauniiksi tytöiksi, mutta painoa olisi pitänyt kuulemma pudottaa. Joillakin lehdillä on tosi tarkat rajat painon kanssa, ja emme menneet Playboyn pyytämiin koekuvauksiinkaan, kun he sanoivat, että se on ainoa mahdollisuus. Jos on esim. liian ruskettunut, niin he karsivat saman tien pois. Näin jälkikäteen ajatellen minua on jäänyt harmittamaan, ettemme menneet koekuvaukseen kun kerran pyydettiin.

Pohjaniemi on nähnyt yhden Hymyn julkaisemista Johannasta otetuista ”Playboy-koekuvista”.

-Ymmärrän Johannan innon päästä Playboy-malliksi, aivan kuten tuhansien muiden meille pyrkivien naisten. Valitettavasti vain pieni osa kandidaateista tulee valituksi, ja valitettavasti Johannaa ei tällä kertaa ole valittu, Pohjaniemi toteaa Hymylle.

-Kandidaattimme ovat yleensä 18-26 -vuotiaita. Tätä vanhemmat eivät yleensä pääse Playmateksi. Isot rinnat voivat olla etu, mutta pienirintaiset ovat myös tervetulleita. Teemme kuvasarjoja myös kaiken ikäisistä julkkiksista, mutta silloin he ovat yleensä näyttelijöitä, urheilijoita tai muita julkkiksia, jotka tunnetaan USAssa. Arvioni Johannasta ja hänen sisarestaan oli jo vuonna 2004, etteivät he olleet sitä tyyppiä, mitä Playboy etsii. Sanoin, että molemmat olivat silloin ehkä vähän ylipainoisia, ja tämä näyttää pitävän paikkansa Johannan kohdalla edelleen, näkemäni uuden kuvan perusteella, Jarmo Pohjaniemi jatkaa Hymy-lehdelle.

-Johannalle ei ole koskaan luvattu mitään Playboyn taholta. Tavattuani heidät sain Johannalta muutamia sähköpostiviestejä. Hän vaati, että tapaisimme uudelleen hänen seuraavalla USAn matkallaan. Tunsin, ettei ollut tarvetta tavata uudelleen, eikä niin käynytkään.

-Minä ja me Playboyssa uskomme, että kaikkia naisia, jotka ovat valmiita riisumaan Playboylle, tulisi kunnioittaa, sillä ilman heitä ei ehkä olisi Playboy-lehtiäkään. On vaikeaa yksityisestikin tulla torjutuksi Playboyn taholta, puhumattakaan, että se tapahtuu julkisesti, Pohjaniemi valittelee Hymylle.

Hymy-lehden Johannasta julkaisemat ”Playboy-koekuvat” ilmestyivät syyskuun numerossa tänään.

Yksi koekuvista täällä, loput lehdessä:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/katso-playboy-koekuva-nain-poseeraa-tukiainen

 

Teksti: Hymy
Avainsanat: Jarmo Pohjaniemi, Johanna Tukiainen, Playboy

Kommentit

Oma kommentti