Poliisi etsii mustaihoista miestä: Retuutti 10-vuotiasta tyttöä!

Helsingissä Malmilla, Malminkaaren ja Fallkullan tilan välisessä puistossa epäillään tapahtuneen eilen torstaina 8.7.2010 kello 18.30 aikoihin nuoreen lapseen kohdistunut väkivallanteko.

Paikalle sattumalta saapunut sivullinen oli havainnut puiston pensaikossa miehen, joka retuutti ja kosketteli noin kymmenvuotiasta tyttöä. Mies oli paennut paikalta sivullisen havaittuaan, eikä poliisi ole tavoittanut häntä. Myös tyttö oli poistunut paikalta, eikä poliisilla ole tiedossa tytön henkilöllisyyttä. Poliisi pyytää tyttöä vanhempineen ottamaan yhteyttä.

Uhriksi joutuneen tytön tuntomerkit:
– noin kymmenvuotias
– vaaleat ja suorat olkapäille ulottuvat hiukset, jotka auki
– pituus noin 140 cm
– pinkki kesämekko, jossa valkoiset olkanauhat, jotka kiinnitettynä niskan taakse. Mekko oli revennyt kainalosta kamppailun johdosta

Rikoksesta epäillyn miehen tuntomerkit:
– mustaihoinen, afrikkalaistaustainen, mutta ei kuitenkaan ilmeisesti somalitaustainen
–  pituus 180 cm
–  normaalivartaloinen
–  lyhyt/siili afrotukka
–  valkoinen lonkan päälle ulottuva löysä T-paita
–  beiget shortsit
–  valkoiset tennissukat
–  mustat lenkkitossut

Poliisi pyytää tapauksesta tai tuntomerkkeihin sopivista henkilöistä havaintoja tehneitä ottamaan yhteyttä numeroon 071 877 4002.

Takaisin | Tulosta sivu

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: poliisi, lapsi

Kommentit

On se vaan kumma että noita pitää tänne väkisin roudata? Ottasivat noi helvetin kukkahattutädit noi kulttuurinrikastuttajat omaan kotiinsa asumaan.
Luoja että pistää vihaksi. Minä en naisena koskisi pitkällä tikullakaan yhteenkään tummaihoiseen. Ja oman lapseni tulen myös opettamaan niin, ettei tollasille edes tartte puhua. Ihan on tarpeeksi lähipiirissä kokemusta noitten afrikkalaisten ”kunnollisuudesta”. Kyllä on nähty mikä noitten touhu on!

Hei te jotka tuomitsette teon, olette rasisteja. Ei tuollaista saa tuomita suomalaisessa yhteiskunnassa. Tuohan on tullut töihin tänne paikkaamaan työvoimapulaa. Ihmeellistä kun tälläisestä uutisoidaan, kun tuo aiheuttaa vihaa maahanmuuttajia kohtaan. Olisi painettu vain villaisella kuin kaikki muukin.

Huomaako joku tässä pienen epäkohdan? Tuo tuskin vaikuttaa ko henkilön passin käsittelyprosessiin. Voisin sanoa parikin valittua sanaa ja toivoa salaa, että tyypin henkilöllisyys paljastuisi. V***U!!!!!!!!!!

Näin siinä pikkuhiljaa käy. 30 vuoden päästä Suomi samanlainen eläintarha, kuin nuo banaanivaltiot joista kulttuurinrikastajia tänne lennätetään.

Ongelma on kohdevaltiossa ja sen kulttuurissa. Sitä ei ratkaista sillä että kyseisestä maasta otetaan kourallinen ihmisiä toiseen maahan kun kyseiseen maahan syntyy sangollinen samoja käyttäytymismalleja toistavia joka vuosi lisää.

Kohta meillä on slummialueita, joihin edes poliisi ei uskalla mennä. Ruotsissa näin on jo käynyt.

Milloin kansaa aletaan kuuntelemaan? Kuka nämä maahanmuuttokiintiöt oikeasti asettaa? Bilderberg?

Oma kommentti