Poliisi julkaisi sadoista nettipetoksista epäillyn iisalmelaisen kuvan

Pohjois-Savon käräjäoikeus vangitsi tänään torstaina 28-vuotiaan iisalmelaisen miehen poliisin julkaistua ensin tämän kuvan sosiaalisessa mediassa. Mies ilmoittautui itse pari tuntia kuvan julkistamisen jälkeen. Häntä epäillään yli sadasta nettihuijauksesta.

Tämän lisäksi syyttäjällä on pöydällään syyteharkinnassa alkuvuoden osalta toista sataa nettipetosta, joista miestä on epäilty. Hänellä on aikaisempi tuomio vastaavista jutuista edelliseltä vuodelta. Poliisin mukaan rikoshyöty on ollut useita kymmeniä tuhansia euroja.

Poliisi perusteli vangitsemisvaatimustaan miehen vakavalla rikoskierteellä, josta osoituksena on lukuisa määrä rikosepäilyjä lyhyellä ajanjaksolla. Rikosten jatkamisvaara oli erittäin todennäköinen.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: huijaus, petos, netti, nettihuijaus

Kommentit

Tämä hemmo vasta hauska tyyppi on. Kirjoittelee negatiivisia kommentteja jokaisen jutun alle. On oppinut vasta käyttämään tietokonetta aikamiespoika kun kun, ja kirjoittelee caps lockit päällä. Hemmo, se tarkoittaa, että isoilla kirjaimilla.
Se on, Hemmo, typerää ja sitä kutsutaan nettimaailmassa huutamiseksi.
Menes nyt äitis keittää kahveet alakerrassa. Pistä Jallu piiloon patjan välihin.

ONKO TUO POLIISIAUTON KUVA SIIS SE KUVA, JONKA POLIISI JULKAISI SOS.MEDIASSA. MISSÄ ON SOSIAALINEN MEDIA, KATSOISIN KUVAA ITSEKIN.

Oma kommentti