Poliisi pahoinpiteli suomalaisen tv-juontajan!

Tuore Hymy kertoo parisuhdeväkivaltatarinan, jolla on varsin erikoiset puitteet. Pahoinpitelijänä on virassa toimiva poliisi ja pahoinpideltynä tunnettu tv-juontaja MTV3-kanavalta.

Jonkin aikaa seurustellut pari ajautui baari-illan jälkeen sanaharkkaan, jota seurasi tv-juontajan joutuminen pahoinpitelyn uhriksi. Poliisipoikaystävä hakkasi tv-juontajaa, kunnes juontajan äiti saapui paikalle.

Tv-juontaja kertoo nyt nimellään ja kuvallaan kipeästä aiheesta syyskuun Hymyssä. Hän ei tehnyt asiasta rikosilmoitusta, mutta on eronnut poikaystävästään.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: poliisi, tv-juontaja

Kommentit

Joo olet oikeessa Lehtis. Niin siinä lukikin. Mutta tyrkkyä meininkiä siitä huolimatta. Menisivät oikeihin töihin!

Nii en tiedä..toisaalta väkivalta ylipäätään on tuomittavaa. Toisaalta myös kumpikohan tässä oli tärkeämpää ,raha vai huomio mitä tästä jutusta sai?????Luin jutun uudelleen,siinä puhuttiin jutun henkilön kevyestä läppäisystä jonka jälkeen poliisi hakkasi ”muusikuntoon”,tiedä sitten.Poliisihan pitäisi kyllä käyttäytyä poliisin mukaisesti vapaa ajallakin (ketään pieksemättä,salaisten poliisirekisteritietojen levittämistä),mutta miksi tää piti tuoda lehteen????

Oma kommentti