Poliitikon uralle tähyävä Jasmin Mäntylä: ”Takavuosien kohulööpit harmittavat!”

Jasmin MäntyläKohukaunottarena muistettava Jasmin Mäntylä on jo 26-vuotias, asuu Oulussa ja tahtoisi unohtaa menneet toilailunsa. Neiti on ollut jo yli kymmenen vuotta julkisuudessa, ja historiaan mahtuu niin pika-avioliitto homoseksuaaliksi osoittautuneen miehen kanssa kuin rattijuoppouskohukin.

Nykyisellään Oulun kokoomuksen kuntapolitiikassa varavaltuutettuna häärivä Jasmin ei tunnista itseään takavuosien lööpeistä.

-Kyllähän jokainen nuorena kokeilee erilaisia asioita ja etsii itseään. Tuntuu ihan oudolta ajatella, että se todella olen ollut minä, josta lööppejä on kirjoitettu.

Lue Jasminin tilitys joulukuun Hymy-lehdestä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jasmin Mäntylä, Kokoomus

Kommentit

jos vanhoja ei muisteltaisi, niin kyllähän saddamin uudestaan valittaisiin ja hitler ja stalin ja…

lisää missejä politiikaan 😉

tietääkö kukaan heittääkö mitään strippikeikkaa missään? seiskassa ainakin oli silloin niitä roikkutissikuvia ja kohellusjuttuja paljon. eikös tää ollu seurustellu sen 60-v äijänkin kanssa joskus 2-kymppisenä. tosi fiksua..

Kyllä melkeistä kannattaisi olla puhumatta vanhoista asioista ja olla muistelematta niitä, mikä ei halua enää ihmisten muistavan niitä. Tälläinen vatvominen taitaa tuoda päinvastaisen efektin.. tai ehkäpä juuri sitä haluttiinkin 🙂

Joo tää tyhjäpää sopii yhtä hyvin politiikkaan kun kardaaniakseli oravan perseesee

koska jasmin esittelee taas lollotissejä hymyssä?? mä ostan sen numeron, jos ei oo niistä seiskan kuvista riipahtanut lisää.
mutta ei tod. politiikkaan tätä naista. toisaalta onhan suomalainen kansa tyhmää, kun on karpelankin (tai mikä lie nykyään) sinne päästänyt..

Oma kommentti