Popsiiko Sami Suomen kalleinta lääkettä? Hinta 35 000 euroa!

Sami NiemeläVerisyöpää sairastava Sami Niemelä tarvitsee elääkseen huippukallista lääkettä, joka maksaa vuodessa yli 35 000 euroa.

Mies on apteekilleen kultakaivos, sillä hän on tuottanut lääketeollisuudelle elämänsä aikana jo suuren omakotitalon hinnan verran rahaa.

Samin elämäntarinan voi lukea lokakuun Hymy-lehdestä. Tähtiä työkseen myyvän ohjelmatoimistomiehen elämä ei poikkea tavallisen kuolevaisen elämästä mitenkään – paitsi että hän elää jatkuvan pelon alla. Milloin lääke lakkaa toimimasta? Milloin syöpä uusii?

Sami on kuitenkin oiva esimerkki hetkessä eläjästä.

-Olisi hullua miettiä kohtaloaan. Elän elämälleni enkä sairaudelleni!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Sami Niemelä

Kommentit

Muidenkin sairauksien hoito maksaa,ei pelkästään syöpäsairauksien.

Tämän tarinan aiheena ei tietääkseni ollut herättää keskustelua siitä, että kukahan ny syö sitä KALLEINTA lääkettä, vaan kertoa kyseisestä sairaudesta! Aikuistukaa ihmiset ja ajatelkaa kyseistä ihmistä josta juttu on tehty! Hienoa nähdä, kuinka jotkun osaa vaan elää elämälle eikä koko ajan ajatella sitä sairautta ja elää ikäänkuin sille!

”mikä on designer sairaus”

Esimerkiksi sairaus, joka tulee hitaasti ja huomaamatta siitä kun syö jotain muuta lääkettä tai elintarvikelisäainetta, vesijohtovedenkemikaalia jne…

Joo no toi Samihan varmaan maksaakin itse lääkkeensä..
Onhan se täyskorvattava, mut maksaa se silti sen viistonnia kuussa. Onneksi ei itse tarvitse maksaa.
Ja kyllä vain asun kotona, käyn töissä, elän ihan tavallista elämää. Ja syön tuota lääkettä joka jumalan päivä.

No mistäs väliä noilla, on, reilu 600€ vuodessa ja kelan maksukatto täyttyy ja sen jälkeen jää maksettavaksi vain pari euroa per lääke omavastuu

Heini, paskoo taidat tosiaan puhua… ei ole lääketietohaut eikä maailmanlaajuinen internetkään kuullut koskaan riltorexistä. Aika sairasta keksiä tuollaisia ja ”leveillä” että minullapa menee huonommin kun syöpää sairastavalla. Häpeäisit.

Heini, kerropas mitä lääkettä käytät joka maksaa 5000e kuussa?

Kela maksaa

Designer-sairaudet ovat tulevaisuuden juttu (lääkeyhtiöille)

Tärkeintä elämässä ei ole raha, vaan sairauden hoito onnistuneesti. Suurenmoinen asia, jos ihminen osaa ja pystyy unohtamaan vaikeudet ja elämään positiivisesti. Tsemppiä kaikille sairauden kanssa taisteleville.

Hah, tuoko kallista!! Itse syön lääkettä joka maksaa 5 000 euroa kuussa, eli 60 000e per vuosi. Voitin 😉

Oma kommentti