Potkaisiko Saana Parviainen aviomiehensä mäelle – katso!

Saana ParviainenEnsin oli Matti Nykänen ja Mervi Tapola. Sitten tuli Johanna Tukiainen ja Arto Länsman. Nyt meillä on mediashow nimeltä Jussi ja Saana Parviainen. Avioituneen ja 36 vuoden ikäerolla siunatun pariskunnan elämästä kirpoaa mitä vauhdikkaampia käänteitä ja uutisia lähes joka päivä.

Uusin on mystinen. Saana on kirjoittanut blogiinsa viestin, joka antaisi ymmärtää, että Jussi Parviainen on historiaa. Saana nimittäin lopettaa bloginsa signeeraukseen: Terkuin Sinkku-Saana.

Jälkikirjoitus kuuluu:

-Ja sinkku siis siksi, koska haluan elää elämäni omalla tavallani, en muiden määräämällä tavalla. Olen onnellinen, kun saan olla juuri tällainen menoluonne ilman että kukaan pidättelee millään tavalla.

Paljostako vetoa, että huomenna Saana on poistanut postauksensa ja rakkaus rulettaa?

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman, Matti Nykänen, Saana Parviainen, Mervi Tapola, Jussi Parviainen

Kommentit

sitä eroo täs o mattii ja mervii ja sitte artoo ja tuksuu että tässä o semmone muija kenenkää kehtais ollakki !

Jussi saa sitä mitä tilaa… siis nuorekon joka haluaa päästä ”julkiseksi”

”Uusin on mystinen.” Eihän tuossa ole mitään ihmeellistä. Lause viittaa edellä mainittuihin käänteisiin — joista siis ”uusin on mystinen”.

Uusin on sanan uusi superlatiivimuoto, on taas olla-verbiä yksikön kolmannessa persoonassa… ehkä sana mystinen on jäänyt sinulle — mystiseksi! Syyksi siinä tapauksessa veikkaan näissä yhteyksissä, ainakin Mtv3:n korkeakirjallisella viihdepalstalla taajaan esiintyvää, koomisen kökköä ilmaisua ”mysteerinen”. Usko pois, kyllä tuo mystinen on oikein.

PS. Off-topic: kaikkea sitä itsekin tulee niin luettua kuin kirjoitettua.

”Uusin on mystinen.” Kerrotteko Hymyn einsteinit, mitä ko. virke tarkoittaa?

No, toivottavasti Jussikin sentään ymmärtää, että minkälaisen pellen on itsestään tehnyt.

Kyllähän totuus on se, että Jussi laatii tässä ”näytelmässä” käsikirjoituksen.

Jos vapaana olo on sitä, että antaa tussua koko kansan edessä taltioitavaksi, niin kyllä Saanan pitäisi antaa olla sinkkuna. Oli meinaan sen verran hauskaa katsottavaa..

Oikein arvasi toimittaja!Eipä ole enää kun kiihkeän seksin julistusta.Kommentit tosin antaa ymmärtää mitä on kirjoiteltu.Huomaa,ettei donnalla ole ikää paljon mitään,kun kirjotukset on kun teinillä ja erotaan tasalta ja puolelta.

Kyl parviainen saa olla iloinen jos on tähänkin saakka pääsy panikselemaan!

Oma kommentti