Prostituoidun villit väitteet Alibissa: Tämän takia thai-prostituutioon ei puututa!

Tammikuun Alibissa haastatellaan prostituoitua, jolla on varsin räväköitä ja mielenkiintoisia mielipiteitä poliisien ja prostituoitujen välisestä suhteesta. Nuori nainen on seurustellut poliisin kanssa ja väittää virkavallan käyttävän hyvin yleisesti ilotyttöjen palveluja. Hänellä itsellään on ollut myös useita poliisiasiakkaita.

-Kaikkihan muistavat muutaman vuoden takaisen thai-paikkojen ratsauksen. Itsekin luin siitä lehdistä. Jokainen alalla oleva ja jokainen asiakas on tiennyt vuosia, että lähes kaikista thaikkuhieromoista sai ainakin jonkintasoisia seksipalveluja. Niihin vain ei puututtu poliisin toimesta, ei ennen kuin joku valtaapitävä ärähti Helsingin Sanomien toimittajien tekemän ratsian jälkeen, muistelee prostituoitu Alibissa.

-Itselläni on semmoista tietoa, että aika monella poliisilla on muuten thaityttöystävä. Tämän ei tarvitse tarkoittaa mitään, mutta ei se ainakaan lisää poliisin puuttumiskynnystä tällaisiin asioihin. Resursseilla voidaan puolustella mitä vain.

Lehdessä prostituoitu myös esittää arvioita siihen, miksi poliisikin käyttää prostituutiopalveluja.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: poliisi, prostituutio

Kommentit

Tiina puhuu asiaa. Römpsä on Suomessa lukkojen takana ja kallista. Jumala loi Thaimaan anteeksipyynnöksi suomalaisista naisista.

Suomessa esiintyy paljon p.llun puutetta! Miksei tilannetta saa korjata? Molemmat osapuolet olisit tyytyväisiä!

mutta mistä ne rahat suomalaisten sossuun tulee jos täällä ollaan niin paljon laiskempia ja siellä ei ahkerammalle kansalle ole mitään turvaa?

Ja toisaalta – thaimaalaisen (tai minkä tahansa muun maan kansalaisen, jolla ei ole valtion sosiaaliturvaa takanaan) on PAKKO olla ahkera, muuten ei tule ruokaa lautaselle. Suomalaisen on hyvä olla, aina tulee takuupalkka tilille jolla maksaa vuokra-asunnon ja kuukauden ruuat ja juomat.

4x:

Koska Thaimaa on siinä tilanteessa, mihin Suomi on parhaillaan menossa. Rikkaat rikastuu ja köyhät köyhtyy. Sokea saa olla, ellei ole huomannut miten suomalaista hyvinvointiyhteiskuntaa ajetaan parhaillaan ajas.

Miten Thaimaassa voi olla neljä kertaa pienempi bkt/asukas kuin Suomessa jos ne kerran on niin paljon ahkerampia ja suomalaiset käy vaan sossussa?

Oon ollu 4vuotta naimisissa ja vaimoon on palanut rahaa aika perkeleesti….. ???

Niinistökin sanoi aikanaan SSS:a,että reilut,valvotut bordellit olisivat meilläkin,ainakin parempi ratkaisu,kuin ihmiskauppiaiden ja hämäräheikkien pimeät bisnekset?
-Miksi ei Thai-hierontapaikkoja voisi reiluiksi bordelleiksi,ettei meidän tarvitsisi tehdä kalliita,luontoakin saastuttavia lentoja Thaikkuihin?

Jaa… mulla on 4 poliisina työskentelevää ystävää ja tuttua, eikä kellään ole thaimaalaista vaimoa mutta venäläisiä kylläkin. Varmaan alibi voisi tästäkin repäistä jutun, miten venäläisprostituutioon ei puututa koska poliiseilla on venäläisiä tyttöystäviä ja -vaimoja?

Samaan aikaan suomalaiset naiset ”huoraavat” ilmaiseksi baareissa, mutta tämä luokitellaan normaaliksi kansanhuviksi koska suomalaisen römpsä on ilmaista 😀

Ehkä jotain suomivalasta tai itärajan tullutta lasuuttinaa harmittaa kun ovi ei hänen kiskassaan käy yhtä ahkerasti? Katkeraa on huoran tilitys. 😀

Kaverin ei-pattaijan-baarista-raahattu koulutettu thaimaalainen vaimo on todennut illanistujaisissa, että kaikki thaimaalaiset naiset eivät ole huoria ja toisekseen heille on kunniakysymys se, etteivät joudu anelemaan rahaa muilta (suomeksi, hakemaan Kelalta tukia). Vissi ero suomalaiseen kulttuuriin, jossa sossun luukulla käynti on yhtä iso juttu kuin lähi siwasta oluen hakeminen.

Lainrikkojat valvovat lakia.

Näinhän se on aina ollut. Kaikki on sallittua kunhan ei jää kiinni.

Ehkä maailman ahkerinta kansaa nämä thaikut.Tosiaankin eivät sossussa juokse,elanto hommataan itse,vaikka sitten ”hieromalla”. Arvostan.

Parituslainsäädäntöhän on melkosen tulkinnanvarainen.
Nykyiselläänhän kenet tahansa joka ottaa rahaa prostituoidulta tietäen tämän ammatin, voidaan tuomita parituksesta.

Niin, ei ne voi sooloilla tekemässä ratsioita, ellei kommari (komisario) tai kenttäjohtaja niin päätä. Ja jos niillä on thaityttöystikset, niin…

Jos väitetty toiminta näissä thaikkupaikoissa ei aiheuta merkittävää yleistä häiriötä niin poliisin puuttumiskynnnys lienee aika korkea jo pelkästään erittäin rajallisista resursseista johtuen. Yksittäisten konstaapelien väitetty seksipalvelujen osto taas tuskin on vaikuttaa thaikkupaikkojen ratsaukseen, sillä poliisipartiot ei voi sooloilla tekemässä ratsioita minkäänlaisiin yrityksiin noin vain. Kaukaa haettu läppä. Oli poliiseja asiakkaana sitten miten paljon tahansa.

Miten kyseenalaistaisit alibin jutun?

Sehän on vain yhden huoran mielipide.

Saattaisin kyseenalaistaa Alibin jutun.

Thait eivät ole innokkaita hekemaan sossun palveluita,vaan ennemmin työllä hankkivat elantonsa.

Orio hyvä,

jos jokin nainen harjoittaa jonkun thai-hieromon jossakin huoneessa maksusta seksiä, tämän hieromon ylläpitäjää voidaan syyttää parituksesta.

So simple it is. Ja laki antaa tähän mahdollisuuden.

Laki antaa mahdollisuuden jopa siihen, että liikehuoneiston thaikkupaikalle vuokrannutta vuokraisäntää voidaan tarpeen tullen syyttää parituksesta – jos ja kun hän tietää siellä tapahtuneen seksipalvelujen myyntiä. Katsos, itse voi myydä, mutta ei tällaisessa ryhmäpaikassa – siinä on paritus tosi lähellä.

Mutta joo. Ei puututa ei.

no jo on taas ongelmaa haussa, thai naisten/miesten paristus toimintaa ei ole kukaan vielä löytänyt , joten jatkakoot. fiksumpaa se on jotain tehdä eikä maata sohvalla ja kitistä työttömyyskorvauksista uskoisin

Oma kommentti