Nyt puhuu Henna Peltonen – vihjaa Tauskin tehneen lavastuksen

Tuore Seiska-lehti äimistelee kuvien kanssa Tauski Peltosen ja hänen ex-vaimonsa Hennan ”yhteenpaluuta”. Painetun lehden kuvassa ex-aviopari näyttäisi suutelevan.

Raivostunut Henna Peltonen ampuu nyt täyslaidallisen omassa blogissaan.

Hän oli vienyt parin yhteisen lapsen tapaamiseen isänsä kanssa, kun Tauski oli tahtonut. Henna ei halua estää isän ja lapsen tapaamista, mutta Tauski oli halunnut, että Henna olisi mukana.

-Ennen kotiin lähtöämme kävimme kiivasta keskustelua erinäisistä asioista ja keskustelun päätteeksi Jaken isä (Tauski) halusi halata minua ja antoi minulle suukon. Kyse ei ollut edes suudelmasta kuten eräs lehti kannessaan otsikoi, vaan se oli pelkkä viaton pusu, ilman minkäänlaista kielikosketusta (…) luettuani tämän päivän lehden tajusin, että siitä viattomasta pususta oli viattomuus kaukana. Pusulla oli ilmeisesti juurikin haettu sensaatiota ja otsikoita. Satunnainen lehden lukija joka kuvan nappasi tuskin on lähtenyt värittämään juttua ihan noin pitkälle. Ei tarvitse olla salapoliisitutkintoa käynyt kun voi päätellä, että joku on halunnut tienata lapsensa sekä lapsen äidin kustannuksella rahaa Espanjan reissuun, saanut niillä varmaan sen muutaman tuopin kaadettua kurkusta alas. Säälittävää, Henna tuomitsee.

Henna siis vihjailee Tauskin lavastaneen rahan toivossa koko jutun.

Lue Hennan jylinä täältä.

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Tauski Peltonen, Henna Peltonen, lapsi, kohu, suutelu, suudelma

Kommentit

Oma kommentti