Pyörätuoli-Asta on vapaata riistaa: ”Ota minut, kunnon mies!”

Asta LyyraHymyn heinäkuun numerossa on sellainen juttu, että oksat pois. Vaikeaa epilepsiaa sairastava ja sen myötä myös pyörätuoliin aikoinaan joutunut Asta Lyyra on 53-vuotias säihkysilmä, joka ei anna vammaisuuden rajoittaa.

Tämä nainen haluaa itselleen tulisen ja tunteita pelkäämättömän uroksen! Oletko se sinä? Hymy-lehteen voi ottaa yhteyttä, mikäli haluaa Astaan yhteyden.

Asta on ollut naimisissa jo kolme kertaa. Ensimmäinen avioliitoista kesti 20 vuotta päättyen riitaan. Toisen miehensä kanssa hän ehti olla aviossa vain muutaman kuukauden, kun tämä kuoli. Kolmannesta kerrasta ei Astan kohdalla tullut toiveiden täyttymystä siitäkään, sillä mies osoittautui melkoiseksi Auervaaraksi.

-Seksikäs, lempeä ja uskollinen mies, ei mikään mamman helmoissa pyörivä. Iällä ei väliä, mutta yli kasikymppinen alkaa jo olla veltossa kunnossa, räiskyvä Asta naurahtaa määrittäessään ihannesulhoaan.

-Sen lupaan, ettei minun kanssani tarvitse tyytyä ristikoiden täyttämiseen. Osaan vähän sitä sun tätä, eikä kaikki taito liity keittiöaskareisiin!

Lue koskettava, mutta samalla myös hersyvä juttu Hymystä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Asta Lyyra

Kommentit

HYvää Asta olen itse koittanut istua pyörätuolissa ja sähköpyörätuolissa tavallisella pyörätuolilla on mukava kelata itse olen ammatiltaan avustaja ja tiedän paljon vammaisista ja pyörätuoleista myös…….
hyvää ja rauhallista uutta vuotta Asta sinulle vuodelle 2011

Toivottavasti löytyy seuraa Astalle. Olisin luullut iäksesi maksimissaan 40 vuotta.

Vaikuttaa ihanan hauskalta ja elämästä nauttivalta naiselta,varmasti mukavaa seuraa 😀

On kyllä kaunista naista tarjolla, mulla ois yks Jalasjärveläinen trash-kaveri joka kyllä veis tuollaista naista niin että puntti vipajajais!

Kyllä! On tällä Astalla asiat kohdallaan, arvostan! Itse en ole pyörätuolissa tms, nuori likka oon ja ukkoja pelkään. Oisipa mullakin tuollainen iloluontoinen ote elämään! Ihanan rempseää, me likes!

Ihailen tuollaisia ihmisiä kuten Asta! Vaikka on sairaus ja vielä epilepsia, joka vaikuttaa hyvin voimakkaasti ihmiseen, niin silti hän jaksaa olla iloinen ja etsiä uutta rakkautta. Toivottavasti löydät sen oikean!

Mistä päin Asta on vammainen?Mielestäni jutun perusteella hän on liikuntarajoitteinen.Hyvä Asta,anna palaa vaan!

Loistavaa ASTA!!! On iloa lukea noin hersyvää tarinaa! Lisää tämmösiä!!!
Tsemia Astalle, toivottavasti löyrät itsellesi salskean uroon!! =)

Go Asta, go!

Kaunis nainen, oikein symppikseltä vaikuttaa, toivottavasti Asta löytää kesällä onnen!

JUMALAUTA STNA!

Tänne tuli heti jotain helevetin kukkahattutätejä meuhkaamaan että vammaista käytetään hyväksi ja Hymy täällä saisi hävetä!!

HÄVETKÄÄ TE!!!!!!!

Perkele että pistää vihaksi. Asta ei ole päästään vammainen, jos hänellä on epilepsia ja hän istuu pyörätuolissa. Hän on erittäin hauska, huumorintajuinen nainen, jolla on munaa suostua tällaiseen juttuun, joka on ehdottomasti vammaismyönteinen ja kaikin tavoin vammaisia ja vammattomia yhdenmukaistava eikä eriarvoistava.

Te jotka tulitte tänne tuomitsemaan Hymyn katsokaa peiliin! Hyvä että ne viestit onkin poistettu. On aikoihin eletty mitä vammaissovinismia harjoitetan eikä ymmärretä lehden hienoja tarkoitusperiä.

Hyvä Hymy teillä on ollut paljon asiallisia juttuja seksuaalisista vähemmistöistäkin, joihin itse kuulun.

Pistäppäs Asta humppa raikaan ja kahveet tulelle. Kohta soi letkajenkka ja helmat paukkuu.

Pitääpäs tulla Astan luo kyläilemään kun sielläpäin ajelee,toivottavasti pannu on kuumana:)

Oma kommentti