Pyöveli-Jukan ja Reetan kuherrusloma Teneriffalla: Nautimme matkasta joka solullamme!

Ex-nyrkkeilijä Jukka Järvinen, 55, ja oopperalaulajana mainetta niittänyt Reeta Järvinen (ent. Viljamaa), 44, sanoivat toisilleen tahdon rakkaudentäyteisissä juhannushäissä. Kauan odotetun häämatkan aika koitti lokakuussa, kun kyyhkyläiset suuntasivat kuukaudeksi Teneriffan lämpöön.

Reissu sai dramaattisen alun, kun kaksikon matkatavarat jäivät saapumatta jatkolennoilta määräpäähän.

– Ne seikkailivat ties missä. Saimme ne vasta viikon kuluttua, Käpylän pyövelinä tunnettu Jukka huokaa.

Kurjassa tilanteessa pelastukseksi koitui matkavakuutus.

– Tavallaan oli onni onnettomuudessa, kun saimme vakuutuksesta rahaa uusiin vaatteisiin. Oli loppujen lopuksi kiva ostella uusia vaatteita kiireestä kantapäähän.

Jukka ja Reeta eivät antaneetkaan matkalaukkuhärdellin pilata häämatkan tunnelmaa, vaan lemmenpari otti reissusta kaiken irti. Kyse oli myös eräänlaisesta palkintomatkasta, ns. hengähdystauosta paitsi häiden, mutta myös Jukan keväisen eduskuntavaalikampanjan ja tiiviin ensimmäisen vauvavuoden jälkeen.

– Nautimme joka solullamme. Oli nastaa päästä lataamaan akkuja kiireisen, osittain raskaankin vuoden jälkeen. Nyt riittää taas uutta tarmoa kaikkeen tekemiseen, intoilee Jukka.

– Olemme eläneet haastavia aikoja. Tuntui, että me todella ansaitsimme kunnon loman, Reeta lisää Hymyn painetussa lehdessä Juhamatti Niemisen kirjoittamassa jutussa.

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Jukka Järvinen, häämatka, Reeta Viljamaa, Pyöveli

Kommentit

Oma kommentti