Ragnar: ”Isä ja äiti hylkäsivät homouden takia!”

Ragnar Orav eli BB-Raksu'Elämä ei tosi-tv:n jälkeen ole glamouria ja hohtoa, kuten isoveljen talossa eläneen Ragnar Oravin kohdallakin voi todeta. Julkisuus on tuonut näpistely-, ulosotto- ja häätöuutisia, joista mies on avautunut joulukuun Hymy-lehdessä.

Kyseisessä jutussa Ragnar puhuu myös nuoruudestaan bi-seksuaalisuuden varjossa sekä hänen perheensä suhtautumisesta siihen.

-Isäni kanssa en ole ollut väleissä neljään vuoteen, enkä haluaisikaan, sillä hän ei hyväksy seksuaalista suuntautumistani. Hän on sanonut, ettei hänellä enää ole poikaa, ja minusta se on kamalasti sanottu. Anteeksi en enää antaisi, vaikka mikä tulisi.

-Äitinikin heitti minut bi-seksuaalisuuden takia kotoa, mutta nykyään olemme jo väleissä, Ragnar iloitsee.

Hän paljastaa olevansa bi-seksuaali, mutta tykkäävänsä enemmän pojista.

-Olen elämästäni nauttiva ihminen!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Ragnar Orav

Kommentit

Törkeää syyttää Ragnaria itseään siitä, että vanhemmat ovat hylänneet. Ragnar on kokenut muutenkin lapsuudessaan pahoja asioita kotona. Ragnar on erittäin kiltti ja hyväsydäminen ihminen. Kannattaisi tutustua.

Kyllä on säälittävää kun aikuinen mies vastuuttaa vanhempiaan omista töppäilyistään ja vielä joulun aikaan. Itse on taatusti tehnyt jotain sellaista, että vanhempien oli pakko osoittaa ovea. Tämä juttukin jo paljastaa Raganarista sen piirteen, että on valmis menemään pitkälle mustamaalatakseen muita (so.vanhempiaan) ja tehdäkseen itsestään uhrin.

Ragnarin homous on hänen yksityisasiansa, enkä ymmärrä ollenkaan miksi tällaisia juttuja ylipäätänsä julkaistaan. Eikö Ragnar muuta enää keksi?

Täällä Viros olis sulle Ragnar töitä. Meil on iso baar jossa paljon poikii jotka haluavat kokemusta. Teretulomast tänne Tallin yöhö

Ragnar saa sepittää juttujaan, joista osa voi olla jopa tottakin. Totuus saattaa kuitenkin olla enemmänkin säälipisteillä julkisuuden kalastelua. Nolointa asiassa on se, että varsin monet lukijat tuntuvat menevän lankaan ja vapauttavan Ragnarin kaikesta vastuusta. Kun on välit poikki vanhempiinsa (itse teoillaan katkaissut?), niin on vapaa tekemään mitä tahanssa, kun on niin onneton ja syrjitty! Olivat taustat mitkä tahansa, niin jokainen aikuinen on yksin vastuussa teoistaan, eikä varastelussa ole mitään säälittävää eikä puolusteltavaa. Ragnar saisi lopettaa ruikutuksen ja katsoa pailiin muutenkin kuin (jatkuvasti) ulkomuotoaan ihaillakseen. Peilistä näkyy se jota pitää muuttaa, ja joka on ainoa joka voi asiaan vaikuttaa. Onnea aikuistumiseen.

mikähän näillä bb;n miespuolisilla homoseksuaaleilla on, kun pitää hillua väkisin ”julkisuudessa” ties millä tavalla. Ei mitään täyspäitä nämä nikot sun muut ragnarit…

Rakastava äiti ja isä hyväksyvät lapsen sellaisena kun hän on. Jos on homo, niin sitten on. Raksu on jäänyt vaille hyväksyntää ja rikokset ovat sen seurausta. Oikea vanhempi ei koskaan hylkää lastaan.

Jos lähtee homppelihommiin ja vielä ottaa muutkin homppelien tyypilliset tavat,
eli alkaa lainata tavaroita ilman lupaa.

Jos olisin Ragnarin isä, olisin minäkin nakannut pojan pihalle. Mukava se on saada lastenlapsia ja nähdä omasta pojasta varttuvan kunnon miehen.

Milloin nuo rikokset alkoivat? Voisiko ne olla syy, ettei vanhemmat enää sietäneet tilannetta ja potkivat kotoa pois?

Ragnar kerää ns. säälipisteitä asettumalla julkisesti ns. uhriksi. Äiti ja isä ovat potkineet ulos kodista etc. Tämä on Ragnarin näkemys, mutta uskoisin taustalla olevan muutakin, jota Ragnar ei halua kertoa. Joskus lapsi voi omalla käytöksellään tehdä kotielämän niin epävakaaksi, että hänen on muutettava pois kotoa.

Oma kommentti