Rahariita ja 100 000 euron väitetyt tulot – nyt puhuu BB-Janica itse!

Janica KortmanHymy uutisoi tänään ensimmäisenä BB-voittaja Janica Kortmanin ja Mr. Lotharin eli Anssi Viskarin yhteistyön päättymisestä. Lothar syytti Facebook-sivuillaan ex-ystäväänsä ahneeksi ja väitti auttaneensa tämän 100 000 euron tuloihin. Nyt puhuu Janica itse:

-Pidin Anssia ystävänäni ja luotin häneen. Olen kyllä kiitollinen Anssille, että hän toi minut alalle ja ehdotti menoani Big Brotheriin. Itse olen kuitenkin maineeni luonut. Aivan ilman Lotharia selvitin 104 päivää BB:tä läpi, Janica kuittaa Anssin puheet suuresta vetoavusta Hymy-lehdelle.

Hän myöntää Hymylle yhteistyön päättyneen rahasotkuihin. Janica kertoo kuullensa, että jotkut ravintolat olisivat halunneet tilata vain hänet esiintymään, mutta Mr. Lothar olisikin myynyt myös itsensä keikoille sillä siivellä.

-Keikkapalkkioiden piti myös mennä 50-50. Minulle on selvinnyt myöhemmin, että Lothar olisi veloittanut ravintoloilta suurempia summia ja pitänyt ne osuudet itsellään, Janica väittää.

Välirikosta on seurauksensa:

-Nyt Lothar on ilmoittanut vaihtavansa tilalleni myymilleen keikoille jonkun muun esiintyjän. Pahoitteluni ravintoloille, että näin on käynyt, ja jos en nyt pääsekään esiintymään.  Olen avannut omat kotisivut, jotta minuun voisi olla suoraan ilman välikäsiä yhteydessä, Janica sanoo Hymylle.

Janica ei kommentoi Lotharin puheita 100 000 euron tuloista. Käytännössä tämä tarkoittaisi – jos BB:n 50 000 euron palkkio lasketaan mukaan – että Janica olisi tienannut strippaamalla huikaisevat 50 000 euroa vain noin neljässä kuussa. Lotharin väite kuulostaa sangen erikoiselta.

Aiheesta lisää täällä

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB-Janica, Janica Kortman, Anssi Viskari, Mr. Lothar

Kommentit

Tottahan se on että olet ahne! Kun BB:stä tulit, sanoit että nyt voit viettää enemmän aikaa lapsien kanssa potin myötä. Ja mitä olet tehnyt? Joka vknloppuna keikalla ties missä asti? Eli valehtelit, se on niin yksinkertaista. tekopyhä!

Oma kommentti