Raiskattu BB-Ragnar pakeni kohua ulkomaille!

Ragnar Orav eli BB-Raksu'Tänään ilmestyneessä Hymyssä BB-julkkis Ragnar Orav tilittää joutuneensa raiskauksen uhriksi viime kesänä Viron-matkallaan. Muistona väkivallateosta on useiden senttien arpi kaulassa.

Ragnar päätti lähteä aiheuttamaansa kohua pakoon ja matkasi miesystävänsä kanssa Thaimaahan. Hän ei ole kertonut raiskauksesta edes lähipiirilleen, vaan he lukevat siitä lehdestä.

-Aion muuttaa ulkomaille lähiaikoina. Ensin Australia ja Jenkit, joissa minulla on ystäviä ja joissa voin vierailla kolme kuukautta viisumilla. Sitten pysyvästi Ruotsiin, Ragnar viestittää Hymylle.

Aiheesta lisää:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/bb-ragnar-raiskattiin-veitsi-kurkulla-viiltohaava-kaulaan

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, BB, Ragnar Orav

Kommentit

No ei mene varmaan kauan kun tämä sankari sieltä Ruotsista/Usa karkotetaan takas suomeen.

Mitä kohua? Ketään ei kiinnosta. Ragnar on mielikuvitusmaailmassa elävä narsisti, joka kuvittelee, että koko Suomi seuraa hänen surkuhupaisaa elämäänsä. Ainoa pieni kohu oli tosiaan ne myymälävarkaudet, ja niidenkin suhteen tämä huonoryhtinen pihtikinttu valehteli viimeiseen saakka.

Onneksi olkoon, Ruotsi! Ja ruotsalaiset miehet!

Ragnar, Ruotsi on sinulle täydellinen paikka, kumpa olisit jo heti alunperin älynnyt muuttaa sinne Suomen sijaan!

Aivan loistava uutinen. Nyt pienenee rikostilastot suomessa.

Minusta ainakin Raksu on mitä fiksuin nuori. Tietenkin aina sattuu ylilyöntejä, mutta heittäköön ensimmäisen kiven se joka on itse syytön ylilyönteihin. Taitaa olla suomipoika kateellinen, onhan Raksu komea jätkä.

Onnea ja menestystä Ragnarille!
Harmi, kun näyttää olevan täällakin näin katkeraa porukkaa, että pitää omaa pahaa oloaan purkaa noilla negatiivisilla kirjoituksilla.

Kerrankin positiivinen uutinen tästä homppelista toivotaan että päästää nyt eroon pysyvästi valehtelevasta näpistelijästä.

Australia, Jenkit, Ruotsi… ihan sama. Kivaa loppuelämää!

Muuta vain. Mieluiten pysyvästi. Ilman mitään vierailuja Suomeen, kiitos.

Mitä ihmeen kohua? Ainoa kohu on taannoinen kiinni jääminen näpistyksistä.

Hieno päätös tuo muutto!! Erittäin hyvä! Äläkä palaa suomeen.

Oma kommentti