”Rakastuin naisasiakkaaseeni” – Klasu on miesprostituoitu!

Klasu, 34, on yksi Suomen harvoista miesprostituoiduista. Tai oli, sillä tämän haastattelun jälkeen hän lopettaa palvelustensa tarjoamisen.
Klasu kertoo Hymylle koko tarinansa, joka todistaa, että nainenkin on valmis maksamaan hetken läheisyydestä.

polvi ja nilkkaKlasu saapuu haastatteluun siististi pukeutuneena ja korrektisti käyttäytyen. Hän on varustautunut vihkosella, jonka sytyttää surutta tuleen kameran todistaessa liekkinäytelmää.
Siinä palavat Klasun asiakastiedot vuosien varrelta. Kymmeniä, ellei satoja nimiä, osoitteita, puhelinnumeroita ja luonnehdintoja asiakkaiden tarpeista ja mielihaluista.
Laiton henkilörekisteri tai ei, nyt sitä ei enää ole olemassa. Klasu on nimittäin päättänyt lopettaa tähän juttuun palvelustensa tarjoamisen. Takana on viisi vuotta maksullisen seksin parissa.
- Tarkoitus on kertoa sitkeimmillekin asiakkailleni, että tämä on nyt loppu – enää on turha soittaa, Klasu perustelee.
Mies näyttää lompakostaan kauniin naisen kuvaa. Niin parodista kuin se onkin, miesprostituoitu rakastui omaan asiakkaaseensa ja aikoo nyt panostaa perhe-elämään kaikella mahdollisella tavalla.
Nainen on tietysti enemmän kuin tietoinen Klasun historiasta. Hänelle ei merkitse se, mitä on ollut, vaan se, mitä tuleman pitää.
- Olen nyt yhden naisen mies, vaikka naisia minulla on ollut elämäni aikana yli 1 000.

STRIPPARISTA MIESHUORAKSI

Klasun lapsuus oli aivan tavallinen, ainakin miehen itsensä vakuuttaman mukaan. Mies on kolmannen polven stadilainen. Isä toimi englannin lähetystön autonkuljettajana ja äiti kotirouvana. Klasu on perheen ainut lapsi. Hän olisi tahtonut poliisiksi, mutta päätyi lukion jälkeen huolintaliikkeeseen töihin.
Klasu toimi pitkään myyntimiehenä, mutta kun nuorenmiehen elämä kaipasi hieman säpinää ja sytykkeitä, hän päätti ryhtyä miesstrippariksi. Kimmokkeena oli Frederikin kappale ”Miesstrippaaja”. Mies muuten tuntee Reetun hyvin, sillä hän on toiminut laulajan tenniskaverina ja lukuisten muiden tenniksenopettajana. Lajissa Klasulla on nuorten SM-hopeaakin.
- Kerran olin ravintola Fenniassa strippaamassa ja takahuoneeseen eksyi nainen, joka kertoi haluavansa minut jatkoille kotiinsa. Kyse oli maksullisesta seksistä, Klasu muistelee.
- Heitin hintapyynnön kehiin vähän kuin vitsinä, mutta kun nainen oli enemmän kuin tosissaan, löysin itseni seuraavana aamuna Espoosta.
Klasu kertoo olleensa yllättynyt siitä, että mieskin voi tienata rahaa itseään myymällä. Hän oli kuvitellut, ettei toinen sukupuoli koskaan alentuisi maksamaan miehestä.
- Homma paisui aika nopeasti yli äyräittensä. Pidin koko ajan myyntimiehen hommani, mutta melkoista kaksoiselämää vietin.
Klasu ei koskaan tuntenut moraalista krapulaa siitä, pettivätkö naiset hänen kanssaan miestään vai eivät. Se ei ollut hänen asiansa. Jotkut miehistä tiesivät, että heidän vaimonsa käyttävät maksullisia seksipalveluja, mutta eivät välittäneet siitä. Jotkut miehet jopa tilasivat maksullista seuraa vaimolleen pitääkseen tämän itsellään, kun eivät itse pystyneet häntä tyydyttämään, väittää Klasu kirkkain silmin.

”PÄÄSTIN TYTÖT NEITSYYDESTÄÄN”

polvi ja nilkkaKlasun asiakasrekisterissä oli myös nuoria, juuri täysikäiseksi varttuneita tyttöjä.
- Heidän kohdallaan kyse oli usein yhdestä kerrasta. Tiedäthän, siitä, että halutaan päästä neitsyydestä eroon. Sitä miehen on vaikea ymmärtää, mutta joillekin nuorille naisille se tunne muodostuu ylitsepääsemättömäksi, takaraivoa jyskyttäväksi pakkomielteeksi.
Jotkut Klasun asiakkaista esittelivät miehen omalle perheelleenkin, eräänlaisena poikaystävänä.
- Olin paljon enemmän kuin hetken hedelmä. Minulle kustannettiin viikonloppuja, joissa seksi näytteli vain yhtä osaa. Olen pitänyt itseäni aina hyvin käyttäytyvänä, sivistyneenä ja tapatietoisena miehenä, jonka varmasti asiakkaanikin tunnustavat, Klasu toteaa.
Työssään Klasu sai myös tutustua asiakkaittensa kustannuksella ulkomaihin. Ostipa eräs innokkaista ihailijoista Klasulle myös auton.
- Eivät naiset silti mitään upporikkaita olleet. Stereotypia siitä, että playboytä käyttävät vain rikkaiden pohatoiden turhautuneet vaimot, ei siis pidä kohdallani paikkaansa, Klasu täsmentää.
Ken tahtoi Klasulta hetken hurmion, joutui pulittamaan siitä 60-70 euroa.
- Ei siis mikään kohtuuton summa opiskelijatytöllekään.

MOLEMMINPUOLISIA MORKKIKSIA

Klasu ei ole koskaan tuntenut vaikeuksia puhua avoimesti seksipalvelujensa myymisestä. Ravintolassa vieruspöydän väki kääntyy tuijottamaan sanan ”prostituutio” vilahdeltua tiuhaan keskustelun lomassa.
- Olen nauttinut tästä hommasta, mitä siitä kieltämään. Väitän, että jokainen mies tahtoo olla haluttu. Jokainen mies rakastaa seksiä. Ja jos siitä vielä maksetaan, voiko elämä parempaa kohtaloa tarjota, paukauttaa Klasu suoraan.
Hän ei väitä, että kaikki hänen asiakkaansa olisivat olleet mallitoimiston lakanakuningattaria. Itse asiassa ei sinne päinkään. Mutta naisen syli on naisen syli, vaikkei horsma ruusu olekaan.
Klasun isä ja äiti ovat tienneet poikansa edesottamuksista kaikki nämä vuodet. Isä kehui lastaan, mutta äiti oli pidättyväisempi. ”Ei noin voi elämäänsä elää”, hän opasti. Klasun kaverit sen sijaan ovat suhtautuneet mieheen ainoastaan reippaalla huumorimielellä.
- Valitettavasti se vain on niin, että jos nainen myy itseään, sitä paheksutaan. Jos taas mies tekee samoin, se on hänelle sulka hattuun, Klasu toteaa, eikä allekirjoita sovinistisuutta lausahduksessaan.
- Oli onni, että säilytin koko ajan siviilityöni. Morkkiksia tuli näet aika ajoin. Eihän tämä kuitenkaan mitään normaalia elämää ole. Perhevietti nosti myös päätään. Harmitti, kun tutustuin siviilipuolella moniin kivoihin tyttöihin, mutta suhteet lopahtivat heidän saatuaan tietää todellisen työnkuvani. En kuitenkaan halunnut valehdella heille elämästäni.
- Huomasin myös, että joskus asiakkaani saivat katumusreaktioita. Se tapahtui usein välittömästi aktin jälkeen, sillä puhelimeni lauloi taas iloisesti parin päivän kuluttua. Luulen, että varsinkin yksinäisille naisille oli kova paikka kohdata se, että he ”joutuvat” maksamaan seksistä. Moni kuitenkin katsoi, että käyttämiseni on monin verroin helpompaa kuin se, että lähtisi baaritiskeille notkumaan.

RYSÄN PÄÄLTÄ KIINNI

Klasu ei pidä itseään epänormaalina tai jotenkin perverssinä ihmisenä, vaikka myöntääkin, että rakasteleminen kaikkialla muualla kuin omassa sängyssä on ollut hänen ehdoton suosikkinsa.
- Elämäni oli juuri siksi jännittävää. Koskaan ei tiennyt, tuleeko asiakkaan aviomies kotiin. Koskaan en tuonut asiakkaita omaan kotiini, Klasu kertoo.
Kerran Klasu jäikin rysän päältä kiinni. Mies tulla tupsahti makuuhuoneeseen juuri, kun Klasu oli rakastelemassa tämän vaimoa, jonka tenniksenopettajana myös toimi.
- Onni onnettomuudessa oli, että tunsin miehen. Minulla ei enää ollut asiaa likimaillekaan sitä tonttia, mutta hengestäni en päässyt, Klasu naurahtaa.
Suorituspaineita Klasu ei myönnä koskaan tunteneensa. Tai ehkä silloin, kun tilaukset osuivat peräjälkeen.
- Kun piti viihdyttää kolmea naista samana päivänä, kieltämättä siinä kaipaili Viagraa. Sitä ei kuitenkaan ollut edes keksitty, kun hommiani aloittelin. Enkä myöhemminkään katsonut tarpeelliseksi päätyä sitä kokeilemaan. En edes silloin, kun asiakas ei ollut erityisen edustava tai opolvi ja nilkkalisi voinut olla isoäitini.
Vanhin Klasun pokista on ollut kuusikymppinen, nuorin 17-vuotias.
- Aluksi kuvittelin markkinoiden pyörivän niin, että vanhemmat naiset tahtovat nuorempaa miestä, mutta ei se niin mennyt. Yhä nuorempia neitosia alkoi vastata lehti-ilmoituksiini, joskin ikähaarukka pyöri keskimäärin neljänkympin tienoilla, Klasu määrittää.
Myös miehet olivat innostuneita Klasusta, mutta seksuaalista suuntautumistaan herra ei sentään rahasta lähtenyt muuttamaan.

ASIAKKAINA VIRKANAISIA JA JULKKUJA

Sen minkä Klasu sanoo asiakkaittensa sielunmaisemasta oppineensa on kaikkia yhdistänyt vaihtelunhalu. Kun kumppanin kanssa oli puurrettu peiton alla lauantaisin saunan jälkeen kaksikymmentä vuotta, uudet jutut kiihottivat ja kiinnostivat valtavasti.
- Naiset ovat kokeneet seksuaalisen vapautumisen, joka näkyy siinä, että nykypäivänä he pettävät miehiään siinä missä miehet heitä. Pelkästään seksikumppanin vaihtaminen voi puhaltaa hehkun ihmiseen.
Onko tästä sitten pääteltävissä, ettei Klasu ollut mikään Don Juan, joka taitoi kaikki naisen viettelemiseen ja tyydyttämiseen tarvittavat keinot?
- Mielestäni olen keskiverto rakastaja, en mikään akrobaatti. Osasin kuitenkin keskustella ja huomioida asiakkaani tarpeet, hän toteaa.
Ja niitähän riitti. Klasu kertoo oudoimmista.
- Minun piti tehdä ”se” naisen ensin pujottauduttua uimarenkaaseen. Erään asiakkaani suosikki oli juosta kanssani nakuna ympäri kämppää leikkimässä hippaa.
- Hyvä seksi syntyy vain siitä, että tiedostaa ja tarvittaessa kysyy toisen mielihaluista. Moni asiakkaistani ei uskaltanut tunnustaa pikku perversioitaan aviomiehilleen, mutta minulle kyllä, Klasu virkkaa.
- Yllättävintä oli huomata se, että monet asiakkaistani tahtoivat suuseksiä, sillä heidän miehensä eivät sitä harrastaneet.
Klasun poltettu asiakasrekisteri sisälsi useita kymmeniä naisia, joukossa myös julkisuudenhenkilöitä, joita ei tässä yhteydessä tosin voi nimeltä paljastaa. Kerrottakoon kuitenkin, että joukossa on mm. kuuluisa naistoimittaja ja laulajan vaimo.
- Paljon oli myös yksinäisiä virkanaisia. Huvittavin tapaus sattui pari vuotta sitten, kun olin menossa Nordea-pankkiin hoitamaan asioitani. Paikalle sattui myös pankinjohtaja, joka ihme kumma tunsi minut hyvin…

Haastattelu liittyy historiasarjaamme ”Hymyn hurjimmat”

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: prostituutio

Kommentit

ai miksikö?!

no yksinkertaisesti sen takia, että naiset maksoivat enemmän ja halusivat paljaalla.

Mullekin ala on ihan tuttu. Itse olin 5 vuotta mieshuorana, kunnes todettiin HIV. Sen jälkeen en ole enää näitä hommia tehnyt kuin satunnaisesti.

Oma kommentti