Rakkaushaastattelu: Unelmien poikamies Antti ja Tina Cousins!

Tina Cousins ja Antti PeltonenBrittiläisen listalaulaja Tina Cousinsin, 34, ja Unelmien poikamies tv-ohjelmasta tutun Antti Peltosen, 24, rakkaus syttyi toukokuussa helsinkiläisessä Club Feverissä. Tina oli laulukeikalla ja Antti juontohommissa. Molemmat kertovat kipinän syttyneen välittömästi.

– Minulta lähti jalat alta heti, kun huomasin Antin. Oli alusta asti selvää, että hän oli mies, jonka haluan. Kaiken lisäksi hänellä on maailman paras takapuoli! Tina nauraa.

Antti ei myöskään pystynyt irrottamaan katsettaan kauniista maailmantähdestä, jonka biisit ovat kivunneet listoille niin Englannissa, Jenkeissä kuin Australiassakin. Illan lopuksi hän rohkaisi mielensä ja pyysi Tinaa kanssaan ulos.

– Menin hänen luokseen ja kerroin, että haluaisin tutustua. Tina katsoi minua, hymyili ja suostui pyyntööni. Tinalla on muuten maailman upeimmat jalat, Antti puolestaan kehaisee.

Nyt pari on jo päättänyt lasten nimet, kihlat vaihdettiin romanttisesti saaressa ja Tina on jättämässä Englannin muuttaen Suomeen! Tina on kysynyt Anttia myös uudelle musiikkivideolleen.

Hymy sai yksinoikeudella parin ensihaastattelun. Kipin kapin kioskille ostamaan syyskuun Hymy-lehti!

Teksti: Hymy
Avainsanat: Antti Peltonen, Tina Cousins, Unelmien poikamies

Kommentit

I have met them both and they seem very much in love,I have worked with Tina many times and she is the nicest person in pop,really kind to everyone.
Sometimes in life you have to follow your heart,I think she is brave to move country for the man she loves…good luck!

100 e:sta veto, että eivät ole enää ensi juhannuksena yksissä.

Huh mikä uutinen! Järkyttäväksi sen tekee se, että antti pettää naistaan heti, kun silmä välttää! Ja olen nähnyt sen ihan omin silmin. En usko, että suhde kestää.

Mahtaako Tina todella olla muuttamassa Suomeen? Jos muuttaa niin aika upeeta. Onnea heille kovasti. Toivottavasti tästä tulisi juuri niitä vauvauutisia ja unelmahäitä :). Hyvännäköinen pari.

Antti yllätti minut positiivisesti, hyvä maku nais(t)en suhteen. Myös uusi sänki-kampaus sopii Antille paremmin kuin hyvin, ei ole ollenkaan niin tuiman näköinen. Toivottavasti tämä suhde kestää. Olisi kiva lukea hää- ja vauvauutisia myöhemmin, panevat varmaan pian toimeksi jotta ehtivät saada sen perheen josta haaveilevat. Toivotan heille kaikkea hyvää, kaunis pari minun mielestäni.

They make a lovely looking couple and appear to be deeply in love,

I wish them both all the very best in the future together.

When is the wedding?

tää antti-boy on kyllä älyn huipentuma! =)
HAH.. suomen älypoikamies

juurihan mä näin antin jonkun muun muijan kanssa..
hmmm……

Oma kommentti