Raskaana oleva Inka Facebookissa: Bilettämään!

Inka TuominenKohukaunottareksi pikkuhiljaa luokittautuva Inka Tuominen joutui peruuttamaan silikonioperaationsa, kun huomasi olevansa raskaana. Silikonit olisi pitänyt asentaa BB-kaunottaren kurveihin tulevan viikon alussa.

Inkaa ei raskaus tunnu kuitenkaan tippaakaan huolettavan, sillä Facebook-sivuillaan hän – Hymyn tietojen mukaan – on ilmoittanut innoissaan lähtevänsä bilettämään tänä iltana.

Inka, 20, tosin myönsi eilen Hymylle, ettei hän aio pitää lasta, sillä kyseessä oli vahinko.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Inka Tuominen

Kommentit

Tuolla likalla on luultavasti ”täydellisimmät” tissit mitä mahdollista! Nyt likka pilaa loputkin maineesta tällä jutulla ja kroppansa silareilla…

Jaahas, se on sitte tahtonut koskea väärään munaan. Ja halunnu panna äkkiä.

voi voi nuori tyttö pilaamassa elämänsä turhan päiväisillä silikooneilla ja eikä toi ny vaikuta hirvee vastuuntuntoselta kertoa raskaudesta ja että vahinko kyseessä! jarruta vähä vauhtia, kasva ensin aikuiseksi ennen kun ryhdyt pornokuviin, myös henkisesti siis meinaa aika pissis käytöstä!!!

– ettei hän aio pitää lasta, sillä kyseessä oli vahinko.

Jotain surullista tassa on, en tieda viela mita.

Vanhempiensa ylpeydenaihe jota odottaa suuri tulevaisuus

MrLaardi (vierailija), 28.1.2011 klo 16.02

Kohukaunotar?? HAHAHA
Mitään sanomattoman näkönen, ilmiselvästi täysin pölkkypäinen tytönhupakko ja hymy tituleeraa kohukaunottareks. Mitä vaan skeidaa kuhan lehti myy. Ei vi**u!

On tuo paremman näköinen kuin yolanda

Henkilökohtaisesti tapauksen tunnen ja ei tosiaan ole niitä penaalin terävimpiä kyniä.. ihan laittaa ihmetyttämään missä tämäkin neitokainen on ollut kun järkeä jaettiin.

Kohukaunotar?? HAHAHA
Mitään sanomattoman näkönen, ilmiselvästi täysin pölkkypäinen tytönhupakko ja hymy tituleeraa kohukaunottareks. Mitä vaan skeidaa kuhan lehti myy. Ei vi**u!

Voivoi…
Jälleen viaton lapsi joka varmaan ”eroottisen” session kuvaksissa tapahtunut ”vahinko”.
Näille ihmisille käsite negatiivinen julkisuus kun tämmöisiä antavat itsestään kirjoittaa.

Koska lapsi tullaan teloittamaan jokatapauksessa on se ihan sama vaikka lilluukin alkoholiliemessä viimeiset päivänsä. Tarkemmin ajatellen tämä on palvelus lapselle, saapahan hänkin pitää hauskaa edes hetken.

Voi ainakin nussia nyt mielensä mukaan kuten tytöllä on tapana ilman että tarvii murehtia ehkäisystä

Oma kommentti