Sanna meikkaa MTV:n Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.

Ravintolassa pääministeri Marinin nähnyt: ”Skandaali tulee paisumaan todella paljon”

Pääministeri Sanna Marin on ajanut itsensä taas täysillä kohun keskiöön. Myöhään keskiviikkona levinneet raisut bilevideot ovat saaneet monet kyseenalaistamaan pääministerin arvostelukyvyn.

Vapaa-ajan vietossa ja alkoholin nauttimisessa yksityistiloissa ei sinänsä ole mitään pahaa, mutta mediaoppineet ovat hämmästelleet Marinin naiiviutta. Kuinka hän saattoi luottaa, etteivät kännivideot leviäisi nettiin. Marin on todennut myös, ettei edes tuntenut kaikkia paikalla olleita – ja silti hän suostui kreisibailaamaan kännissä videoilla.

Hymyyn yhteyttä ottanut lukija kertoo nähneensä Marinin seurueineen ravintola Teatterissa Helsingissä, jonne pääministeri oli ilmestynyt hyvin myöhään yöllä. Ministeri oli ollut lukijamme mukaan todella, todella päihtynyt.

-Tämä skandaali tulee vielä paisumaan pahasti. Pääministeristä otettiin kuvia ja videoita, ja niitä tulee varmasti lisää julki, hän toteaa.

-Mielestäni on aika hazardia juhlia pääministerinä ravintolassa noin huonossa kunnossa. Moni mietti että miten hän kehtaa, Hymylle kerrotaan.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Sanna Marin

Kommentit

Itse ainakin lopetan kyseisen puolueen tukemisen, samalla voitaisiin vaihtaa ministeriä. Omaa vapaa aika saa ollamitä vaqn, mutta virka-aikana juhlimassa.olis aika monella muulla kengän kuva persiissä ku vähän pämppäis työajalla. Mutta marinia tämä tuskin koskee

Sijainen virkaan, jos aikoo vaihtaa vapaalle, ja ehdoton kuvauskielto. Pääministerilläkin on oikeus vapaaseen rentoutumiseen ja yksityiselämään, mutta täytyy muistaa, että kaikkea kuvamateriaalia voidaan käyttää myös vääriin tarkoituksiin. Ei pidä olla liian sinisilmäinen.

Niinpä, Sanna bailasi ihan julkisesti ja oli hitonmoisessa jurrissa. Nyt huudetaan ,että ei olisi pitänyt näin tehdä julkisesti..Olisiko parempi ,jos Sanna näyttelisi siveän raitista ja bailaisi jossain ,josta ei videot taatusti tule kansan tietoon..Minä näen pääministerin rehellisenä normaalina kauniina nuorena naisena ,jolle kuuluu oikeus joskus ns. vaihtaa öljyt koneeseen ihan kunnolla. Sijainen virkaan tuoksi viikonlopuksi olisi kyllä pitänyt hommata..Nyky tilanteessa kun ei tiedä kuka yllättää ja millä tavalla. Vahinkoa ei ole tapahtunut ,joten pankaapas ne suunne nyt suppuun , te kaiken maailman kaakattajat…

Oma kommentti