Rikosilmoitus: Tauskin Henna huijasi silikonitissit!

Henna PeltonenHymy-lehti hankki Henna Peltoselle (entinen Tuominen) entistäkin suuremmat silikonirinnat. Henna sai tissit, mutta kieltäytyi kuvauksista. Rouva ilmoitti pääsevänsä itse helpommalla, kun rikkoo sopimuksen. Asiasta kertoo tammikuun Hymy.

Kaikki sai alkunsa siitä, kun alastonkuvaus sovittiin viikon päähän leikkauksesta. Tästä kaikesta laadittiin tarkka kirjallinen sopimus, jonka Henna hyväksyi jo lokakuussa hyvissä ajoin ennen operaatiota. Marraskuussa Henna marssi Tallinnaan Tiina Jylhän The Look -klinikalle ja sai haluamansa: 5,25 desin silikonirinnat.

Hymy varasi Hennaa varten studion, kuvausjärjestelijän, meikkaajan, kampaajan ja kuvaajan. Yllättäen Henna kuitenkin ilmoitti, ettei kuvauspäivä sovikaan, koska hänen suihkurusketuksensa ja kyntensä eivät ole valmiina. Tämän kaiken järjestämiseen Hennalla olisi ollut hyvin aikaa.

Seurasi melkoinen rumba, josta lisää tammikuun lehdessä. Henna puolestaan katosi Turkin-lomalle ja kertoi hankkineensa kuvauksista poisjäämisen vuoksi sairaslomatodistuksen. Sitä ei saapunut lehtemme painoon mennessä. Kuvaukset eivät toteutuneet, ja asia on nyt johtanut rikosilmoitukseen.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: silikonit, Tiina Jylhä, Tauski Peltonen, Henna Peltonen, Henna Tuominen, The Look

Kommentit

Sen vielä ymmärtää että aitoja esitellään, mutta ihan oikeestikko joku jaksaa näytellä muuta kuin luomua???

Jännä ettei ”kosmetologi ja meikkitaiteilija” osaa meikata itseään taidokkaasti..:D Aina yhtä suttuinen ja vanhentava lookki neidillä.

henna on ammatiltaan kosmetologi ja meikki taiteilija ja tehnyt ”oikeita” töitä . kateellisten panettelua

nää kommentoinnit on parasta viihdettä, laittakaa ihmeessä maksulliseks B) ainaki tuksu, henna, martina ym.. prossat mulle kiitän kaikista iloisista läpistä/totuuksista ja kumarran B)

Eiköhän se oo molempia tyhmä sekä huijari jos soppariin on nimensä laittanu ja nyt ei sitä noudata !

Joutuu ite varmaan maksamaan tissinsä 🙂 On todellinen blondi! hiton tyhmä nainen

Ihan hyvä, ettei suostunut, on liiaksikin nähty Hymyn sivuilla näitä ”viikko leikkauksesta implanttiarpia”.

Miksi ylipäätään tämä lehti kustansi uudet pallukat hennalle? Jos kerran tissikuvia jaellaan, eikös sen pitäis olla muissa lehdissä esiintymässä ? Uskokaa vaan, mutta hymy-lehteä lukee Naisetkin ja niitä EI KIINNOSTA (ei ainakaan suureksi osaksi) kenenkään tissikuvat!!!!

Tämä otsikko:rikosilmoitus Hennan tisseistä” on kyllä hauskin asian otsikko aikoihin

Kyllä pitää typerä olla jos työntää itseensä jotain silikoonia,botoksia tms ja sitte kuvittelee olevansa jotain mitä ei ole!Mikähän näillä tyhjäpäillä tökkii kun ei voi hyväksyä itseään sellasena ku on?Korvienväli se on näillä silikooni botoksi bimboilla jolle pitäis jotakin tehdä,ei rinnat,huulet jne mut sitähän ne ei tajua..

Vaikka ei olis ees ”ennustaja” toki toi nyt on selvää, ettei niitten liito jatku kauaa. Kun taunon rahat loppuu, niin kyllä henu ettii jonkun joka maksaa sen velat. Ja toisaalta taunolla nyt aina on joku bändäri kelkassa (ainakin toistaseks), tuskin silläkään enään kauheeta vientiä on niinkun ei työrintamallakaan………

Hyvä Hymy… vastuuseen sopimuksistaan kaikki tuollaiset. Ottaa pattiin tuollaiset tyrkyt kun kaikkea pitää saada ja sitten kun saadaan niin ei pidetä omia velvoitteitaan.

Vastuuseen vaan ja toisaalta ”uutispimentoon” tuollaiset turhakkeet joilla ei ole ainakaan meikäläiselle mitään annettavaa.

Hyvä Henna!! <3 Mut Kyl Silti Haluaisin Nähä Susta Naku Kuvia Oot Niin Seksikäs!!! <3<3<3<3

Hymyn selvännäkija Sonja kertoi Hymyssä, tämän pariskunnan liitto natisee jo nyt. Kummallakin ura jäissä ja rahaa ei tule, tulevat eroamaan mutta ei vielä v. 2012.

Kiitos Hymy, näin säästätte kaikkien silmiä, kun hirviöhennan tissikuvia ei ole lehdessänne! Tämä on silti törkeä rikkomus ja katsokaa että ämmä saa tästä mitä ansaitsee.Muovitissit vaan pois kuin ois tai sitten maksaa jokaisen sentin.

Hymy voisi ulosmitata ne muovipallot. Mieluummin niitä erikseen katselisi kuin tuohon turhakkeeseen kiinnitettynä.

Kuka helvetti tää hevosen näkönen nainen ees on?!?:D Ei taida olla ihan terävin kynä penaalissa.. Ja parempi ettei yksikään lehti julkaise mitään kuvia tästä idiootista!! Mistä näitä idiootteja oikeen sikiää..

Ei kai kukaan tilaa sitä kivakonetta esiintyyn, taitais vaan käydä niin, että se hakis etukäteen palkkansa ja esiintyminen jäis väliin.

Eihän sillä köyhällä siipeilijällä olis muuten ollu mahdollisuutta antaa miehelleen MITÄÄN synttärilahjaa. Mutta täytyy myöntää, että toi oli kyllä hävyttömyyden huippu tolta Ämmältä. Nytkin se nautiskelee taunon rahoilla joulun turkissa. On sillä otsaa (ja ikeniä).

Tässä kyseessä täydellisesti sopimusrikkomus joten seurauksia on tiedossa. Henna joutuu maksamaan silikonit takaisin Hymylle, korkoineen. Eli Tallinnan tuliaiset tulee tälle tyhjäpäiselle kanalle todella kalliiksi. Mutta hyvä Hymy, näyttäkää tälle turhakkeelle paikkansa! Oikeuteen vaan ja kunnon korvaukset, jotta Hennan ulosottorekisteri kasvaa entisestään. Miten kuvottava voi nainen olla, kuvottavista paras esimerkki on Henna, sivussa tulevat Tuksutin ja Martina.

Jep,toi hennu tosiaan käy ”vähän” hitaalla. Se ei ees tajua, ett sen ”ihana aviomies” pettää sitäkin niinkun muitakin exiänsä.

Tiedossa Henna on ettet aina pelkän alkoholin kanssa ole päätäsi sekoittanut joten lopeta tuo enkelinä esiintyminen. Oksettaa! Voisit edes yrittää olla äiti lapsellesi!

Molemmat kierrättää vastakkaisen sukupuolen edustajia niin kauan kun jotain saa irti ja sitten vaihdetaan taas seuraavaan. Kuinka kauan lehdet jaksaa tästäkin parista kirjoittaa??? Ai mutta eihän oikeet julkkikset tarvi hömppälehtien tarinoita itsensä mainostamiseen niin näitä turhia julkkiksia tarvitaan.

jos taukki olisi levyseppä olisiko henna hänen kaa? entä henna 100kiloisena? muuten ”tauno”joko sulla raippa? vaiko nyrkillä vaan?

pumpattu ruuna ja hullu vanha koni yhdessä!ja kallista laidunmaata,vuokrattua, kuka maksaa kulut….

Osuvasti sopii toi TYHMÄ HUIJARI henun profiiliksi. Vai oikein IDIOOTTI HUIJARI ?

Voi kiesus, että ihminen osaa olla tyhmä!! Jos on allekirjoittanut sopimuksen ja sopimuksessa on ollut ehtoja ja jos Henna on jättänyt noudattamasta mainittuja ehtoja…mutta tissit on saanut ”ilmaiseksi” niin sehän on ihan selvästi sopimusrikkomus…eihän tosta ole kahta kysymystä…vaikuttaa,että Henna on A) Huijari tai B) Tyhmä….vai olisiko kumpaakin…tyhmä huijari?

Ei kai ”nää silikonit” oo ne jotka se ”antoi” taunolle SYNTTÄRILAHJAKSI ? Siis ILMAISET iteelleenkin ?? Hei, jotain rajaa sentään !!!!!!!!!!

Jos ei ole itsellä taloudellisia resursseja maksaa kumitisseistään, niin miksi huutaa lehti apuun? Siitäkin huolimatta, että tissien esittely ”yksinoikeudella” kuuluu diiliin? Eikö joku BööBöö-Inkerikin saanut samanlaiset ulokkeet, oli parissa kuvissa ja sitten ”vetäytyi julkisuudesta”. No, seiskapäivää varmaan uutisoi katkeran Hennan vuodatuksen. Hyvä että tyrkyt oppivat myös sopimusten tarkoituksen. Ei tavis lähde sairaslomalla aurinkolomalle.

Miksi pitää ruokkia näitä täysiä tyhjäpäitä joilla ei ole talenttia oikeaan elämään? Hennankin ainoa tärkeä asia on olla Tauskin vaimo ja silikonitissit…niin ja lööpeissä joka päivä, että saisi sen muutaman setelin. Menisi kouluun ja hankkisi oikean työn itselleen ja pistäisi elämän prioriteetit kohdilleen. Vaan….ei taida päässä järki riittää sillä Hennallahan ei taida paukut riittää.

juu, ihan totta. kukaan ei niitä halua nähdäkkään. poistakaa kokonaan lehdistä pois! HYI!

antakaa sen hevosen olla, rinnat tai ei fiilaa hampaas ensin,

…sitä muut perässä.
Haha, kohta jokainen pimatsu pummaa Hymyltä tissit ja väistää sopimuksen; mieluummin pieni ottelu rosiksessa kuin kurjia tissikuvia hömppälehdessä.
ei näiltä typyköiltä kumminkaan tipu korvauksia sopimusrikosta, vaikka kuinka tinkaatte; silloin heitetään kehään ”Varattomuus”kortti tai ei-tuloja-kortti…

TOISAALTA jos nämä silikonisäkit tuomitaan valtiolle. Mitä jää jäljelle? Ei jää mitään.

Käkäkäkäkäkäkäkäkäkäääkäääkkä
Go, Henna, go!

Minä RAKASTAN Hymyä, Suomen paras lehti, ajaa tavallisen kansan asiaa, ihanat suomalaiset aidot naiset Sonja Maunonen etunenässä kruunaavat koko paketin. HIENOA HYMY, älkää ikinä lopettako!

Keskinäistä hyväksikäyttöä: lehdelle turhake tissikuvineen ja julkisuustyrkylle uudet tissit joilla rahastaa taas muutama euro mediassa. Tosin koska on olemassa sopimus, hänen tulisi saamaansa tukea vastaan poseerata juuri Hymyssä, ei rahastaa muissa lehdissä. Epäreilu asenne ja selkeä huijaus kyseessä. Voi tosin kysyä, kuka luottaa enää tällaiseen ihmiseen rahoittajana, joka ei pidä lupauksiaan. Sinällään toivoisi Hymyn jättävän tällaiset Hennat omaan liemeensä muhimaan. Lukijat eivät häntä ja hänen muovitissikuviaan kaipaa.

Joku ihmetteli,miksi tämä lehti vielä ilmestyy,no makunsa kullakin,minä tunnustan,luen joka päivä uutiset,mikä onkaan parasta kuin pienet tuksu uutiset pienen piilov****n kera.Hyvä Hymy ja päätoimittaja Lahtonen

ÄIJÄPASKA LUOTTAA ET KYLLÄ TAAS LEHTI MAKSAA,KUN PÖLY LASKEUTUU!

taukki ei mustasukkaisuuttaan anna lupaa kuvata,tai nyrkki puhuu taas! Rahathan jo saatu!!!

Rikoksentekovälineet tuomittava valtiolle menetettäviksi.

Tyrkyt käyttää lehtiä hyväkseen kun halutaan sitä ja tätä huh huh

LUULIKO hannu, ett se sais ihan ilmaseks LISÄÄ silikonia rinnuksilleen ? Voi parkaa, tyhmä pissis. Olis nyt ees pyytäny naama-näppyjen poistoon ja IKENIEN ”naamiointiin” 🙂

Hahhahahaha kiitos ihanat kommentoijat, ihan mahtavia kommentteja! Hymyssä on parhaat kommentaattorit!!!
🙂
Mutta vielä, siis vttu toi Henna on ääliö. Tottakai sitä joko on poseerattava TAI maksettava silarit! OLET TYHMÄ!
Mutta iloinen olen ettei poseeraa, niin kamala näky niiden virontuliaissilareiden kanssa että tulee paha olo kun katsoo.

Sairasta touhua. Hymy teettää ja maksaa tekotissit jollekin bimbolle, että lehti saisi kuvia näistä silikonipusseista.

Nm. Mestari, kiitos samoin ! Toki kaikki tajuaa, ettei henusta oo MIKSIKÄÄN :), niinkuin ei taunostakaan 😉

Jos sopimuksessa näin lukee, niin kyllä. Ottaa sitten vaan takaapäin jos ei edestä onnaa..

Viikon kuluttua leikkauksesta kuvauksiin? Haistakaa paska idiootit!

Juu, kiitti kovasti että kuvauksista ei tullut mitään! En niitä(kään) kuvia olis halunnut nähdäkään!

Jossain iltapäivälehdessä oli kuva (en lukenut muuten koko juttua) hevoshampaasta ja rinnat riippuivat ikävästi. Lirahtiko liikaa nesteitä?

moi (vierailija), 28.12.2011 klo 17.42

HAH, HAH, HAAAAAAAA !!!!
-Mä repesin tälle kommentille… niin totta.

tää henna on just semmonen jolla on takuuvarmasti ulosotto velkaa,ei koulutusta,eikä koskaan ole ollut töissä missään…elikkä ei osaa hoitaa omia asioitaan normaalisti…kaiken tämän päälle muija on valmis paneen vesa keskikstä tauski peltosta ja mikä se yks konna oli että saa hevoshampaansa lehteen esille.mun mielestä tää henna on vaan säälittävä ihminen jonka tavaramerkki on pilu ja miehet käytttää sitä hyväksi.varmaan olis jussi parviaisenki kans sängyssä jos sais edes vähän palstatilaa

Hymyhän on vittu nettisivuissakin aikakauslehtien TOP-5 Suomessa koko ajan. Että pitäisikö sitä nyt sitten vaihta kansa, vai ? Mene sinä kukkahattutäti muuanne.

Mites olis 5 litran silikonit suoraan persuksiin?

Onneksi tälle palstalle kirjoittavat ”ei-lukijat” ovat maailman parhaita Hymyn markkinoijia, kiitos hyvistä vuosista kuuluvat ennen kaikkea teille!

Maailman huonoin lehti ikinä ja maailman huonoimmat toimittajat ikinä. Miten tämä lehti voi olla vielä pystyssä?

”tehkää tositeevee tuksun rasvaimusta”
Numero lehti on joskus tunkerolle rasvaimua tarjonnut, mutta se kaatui siihen, kun tuksukka ei suostunut poseeraamaan ”ennen”-kuviin

Mikä tän naisen tanssiryhmä oli NICEKONEKO? Enpä uskalla tilata sitä kun sitä johtaa tollainen tyttö

Kertonee tytön meiningistä muutenkin. Muistakaa firmatkn tilaatte näitä tyttöjä töihin!

Kyllä varmasti jokainen pääsee helpommalla kun niitä kuvia ei julkaista. Kiitos Henna.

Aaaahahahahahahahhhaaaa…ei jumalauta voi olla totta..ahahhahaa, ei ole Henna penaalin terävin kynä.

Oma kommentti