Rintasyöpä muutti Heidi Sohlbergia ihmisenä: ”En murehdi turhasta”

Ex-missi, juontaja ja tv-kasvo Heidi Sohlberg ammentaa vaikeina hetkinä voimaa positiivisuudesta, mutta itsepäisyydestä nainen tahtoisi eroon.

– Olen sitä opetellut, mutta olen edelleen välillä jääräpää, hän myöntää Hymyn painetun lehden 30 kysymystä -haastattelussa, joka on toimittajamme Juhamatti Niemisen käsialaa.

Lue juttu kokonaan lehdestä tai näköislehdestä. Tässä esimakua siitä:

Viime vuonna ­tuli ­kuluneeksi tasan 20 vuotta Miss Suomi -kruunauksesta, miten olet muuttunut noista ajoista?

–  Aikuistunut ja fiksuuntunut toivottavasti jossain määrin. Nuorena naisenalkuna sitä ajatteli elämästä ja itsestä eri tavalla, mutta vuosien saatossa suhtautuminen elämään on muuttunut ja on tullut armollisemmaksi itseä kohtaan.

Olet mukana MTV3:n Olen julkkis… Päästäkää minut pois -realityssä. Millainen kokemus oli?

–  Huikea kokemus, mutta samalla todella rankka. Vaikeinta oli olla lapsista erossa. En ollut koskaan aiemmin joutunut olemaan erossa heistä yhtä pitkään niin, ettei pysty pitämään yhteyttä. Se oli henkisesti rankinta, johon oman lisänsä toivat ne alkeelliset olosuhteet keskellä ­Argentiinan viidakkoa. Jokainen pystyy sen kuvittelemaan, ettei se ole helppoa.

Mitä rintasyöpään sairastuminen sinulle opetti?

–  Minusta on tullut rennompi, enkä murehdi turhasta. Osaan laittaa asiat perspektiiviin. Erotan, mitkä ovat isoja ongelmia ja mitkä eivät.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Heidi Sohlberg

Kommentit

Oma kommentti