Robert Heleniuksen Suomen-kämppä hajotettiin – ovet murskaksi!

Tänään ammattilaissarjan EM-tittelistä otteleva Robert Helenius on jo päässyt isoihin rahoihin kiinni, mutta toisin oli vielä muutama vuosi sitten. Tuolloin Robert asusteli Porvoossa.

Saksan kehiin matkanneelta Robertilta jäi Suomeen hoitamattomia asioita, jotka jäivät ulosotolta perimättä ulkomaille muuton takia. Hymyn selvityksessä osoittautui, että kyse oli porvoolaisen vuokra-asunnon asioista. Oikeudessa juttu oli pariinkin otteeseen. Ensin kämpästä tuli häätö maksamattomien vuokrien takia, sitten vaadittiin rahaa hajalle menneestä asunnosta.

Kaksiosta löytyi muun muassa pari rikki mennyttä ovea. Heleniuksella oli kämppäkaveri, jonka kanssa hän porvoolaisasunnossa asusteli.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Robert Helenius

Kommentit

Siis kaikki Suomen nyrkkeilijat p-aukisia sekopoltseja, Piitulainen, Purtsi, ja tämä just isäksi tullut, katsokaa heitä ja heidän ulosantiaan, täys sekoja sössöttäjiä, aivot ei edes narikassa vaan kaatopaikalla ongelmajätteenä. Tämäkö on urheilua??? Pian Evakin samassa kunnossa sääli lasta.

Keta voikaan tamakaan uutinen kiinnostaa. Eihan koko patkassa old paara eika hantaa. Taitaa olla Hymylla toimittajat vahissa.

Erittäin luokatonta uutisointia hymyn toimittajalta. Luulisi että jopa kirjekurssilla opetettaisiin uutisoimaan ajankohtaisista aiheista, eikä kaiveltaisi mehevien otsikoiden janossa vanhoja, turhia seikkoja. julistaako Hymy seuraavaksi että R. Helenius SYNTYI 1984 tms.

”Se” on Britannian kansalainen, ja tumma ihonväriltään. Onko siinä jotakin pahaa? – Pitäkääpä nyt huoli, ettette sorru rasismiin.

Roope on suomenruotsalainen, hänen äidinkielensä on ruotsi, ja on syntynytkin Tukholmassa + on kaksoiskansalaisuus.

Vääntäkääpä siitä.

Mua ottaa päähän kun en pääse kattomaan.(Hakkaa se Negro)

Hyvät lukijat,
olkaa järkeviä. Tämä oli vain uutinen, joka perustui viranomaisfaktaan. Ei mustamaalausta.
Hyvää jatkoa.
Terveisin Ison Talon Antti

Niitä pahvisia standardi väliovia saa rautakaupasta muutamalla kympillä joten vaihtaa itse niin selvää saastöä.

Oon aina ollut sitä mieltä että nyrkkeilijät ovat täys sekoja, tottakai kun päähän hakataan, Ali, Purtsi hyviä esimerkkejä ja muut lukuisat pöpit.

Hieno juttu. Kyllä pitää uutisoida tällaisista kansanturhakkeista kaikenlaista. Mutta minä en halua että Johanna Tukiaisesta uutisoidaan mitään pahaa, koska hän on TÄHTI!

Olipa viisas uutisointi??? Mitähän tälläkin haetaan???

HÖ!! ei kaikki ole syntyneet kultalusikka suussa!!!!!

Oma kommentti