Rohkea myyjä sulki kaupan ovet sisältä päin: Romanialaisvarkaat putkaan!

Myyjän rohkea ja neuvokas toiminta pysäytti romanialaisvarkaan Helsingin Kalasatamassa sijaitsevassa liikkeessä pari päivää sitten.

Liikkeeseen oli tullut romanialaisten joukkio, jonka huomattiin kätkevän tavaroita helmojensa alle. Myymälävarkaat pääsivät ulos asti, mutta neuvokas myyjä juoksi perään ja sai estettyä teon. Myyjä kuljetti kaksi varasta takaisin sisään selvittämään tilannetta, mutta kun nämä olivat poistua karkuun, kassalta suljettiin ovet.

Varkaat jäivät sisään nalkkiin odottamaan vartiointiliikkeen ja poliisin saapumista.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: myymälävarkaus, Romanialaiset

Kommentit

kunpa olis taas se aika, jolloinka ei ollut muuta harmia, kun puliukot, suomalaiset puukkojunkkarit, ja suomalasiet mustalaiset..
Olisi paaaaaaaaaaaljon vähemmän harmia ja rikoksia kun nyt…

Joo tuotteet on vakuutettu, mutta toinen juttu on se, että kuinka suuri on omavastuu. Meillä esimerkiksi 400€, joten saa sinne hameen alle muutaman tuotteen laittaa ennen kuin vakuutuksista mitään saa. Muutoinkin saa olla hyvät kuvat tekijästä ennen kuin mitään rahoja näkee. Samat varkaat voivat tulla aina uudestaan, kun tajuuvat vaan varastaa tarpeeksi vähän kerrallaan, niin sakoillahan siitä selviää, silloin kun jää kiinni.

25e sakot, fuck it, se on 48e sakot, ja liikkeiden tuotteet on vakuutetut ja tuskin r-kioskin imperiumi kaadu muutamaan manneen, hoi.

Selviääkö Suomipoika samalla 25eurolla, eipä ole paha rangaistus.

Turpaan annan jos näen vastaavan tilanteen vielä. Täähän kaikki on yrittäjiä kohtaan väärin. Varkaille ei tapahdu koskaan mitään poliisin toimesta. 25€ sakko ei paljon mieltä lämmitä.

”Liikkeeseen oli tullut romanialaisten joukkio, jonka huomattiin kätkevän tavaroita helmojensa alle” hahahahahahah… perus 😀 😀 😀

Rotanmyrkkyä tai peräti kaatolupia?? Mutta jotenkinhan tuota Tuholaiskantaa tulisi alkaa harventamaan.

Kamala RASISTI… Kunnianloukkaus ! Toivottavasti joutuu maksamaan kunnon korvaukset varkaille.. Meidän on ymmärrettävä että se nyt on vaan heidän tapa.. Monikansallisuutta

Romanialaisten varastelu on kansallinen, ellei jopa genettinen piirre.
Ihanaa monikulttuurisuutta.

Oma kommentti