Romanialaisleiri putkahti taas Keravalle – rankka roskaaminen alkoi heti!

Hymy kertoi kuukauden päivät sitten romanialaisleirin syntymisestä Lahdentielle, levähdysalueelle Keravan-liittymän lähistölle. Poliisi joutui puuttumaan tuolloin muun muassa avotulen tekoon. Tänään leiri syntyi uudelleen, ja turistien roskaaminen alkoi vauhdikkaasti.

Kuukausi sitten turistien leiri ehti olla pystyssä vain viikonlopun, mutta jäljelle jäänyt hävitys oli valtaisa. Toistakymmentä autokunnallista turisteja sotki paikan muun muassa elintarvikejättein, ja kiukustuneet patikoitsijat raportoivat myös tarkkaan tähdätyistä ulosteista poluilla.

Tänään paikalle ilmestynyt leiri oli pienempi kuin kuukausi sitten. Poliisi sai iltapäivällä ilmoituksen muutamista autoista, joissa oli lähinnä aikuisia turisteja. Paikalla nähtiin useampikin avotuli.

-Täytyy sanoa että vauhdikasta oli turistien tulo paikalle. Autot kurvasivat alueelle, ja välittömästi takakontista heitettiin roskapusseja ja kaksi autonrengasta pientareelle, maahan vain siihen kivasti, paikalla ollut henkilö kertoo Hymylle.

Poliisin tiedottaja, ylikomisario Satu Koivu kertoi kuukausi sitten Keski-Uusimaa -lehdessä, että leiriytyjien tapaan kuuluu jättää paikka mahdollisimman epäsiistiin kuntoon.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: leiriintyminen, romanialaisleiri

Kommentit

Oma kommentti