Kari Pekonen

Romano-TV:stä tuttu Santeri on nyt ravintoloitsija – tapaturma vaivaa vieläkin: ”Vakuutusyhtiön mielestä olen terve mies”

Santeri Ahlgren muistetaan takavuosien kohutusta Romano-TV:stä. Nyt Santeri vetää Tuusulassa omaa Päämaja-nimistä ravintolaansa ja kertoo elämästään Hymyn painetussa lehdessä. Jutun ovat tehneet Vesa Häkli ja Kari Pekonen.

Santeri käyttää apuvälineenään kävelykeppiä. Tarina juontaa juurensa kymmenen vuoden taa.

Tuolloin Santeri oli korjaamassa pubinsa terassin kattoa, kun ote kirposi.

– Lähdin tuolta katolta alas, ja huomasin siinä vauhdissa, että enhän mä osaa lentää. Tulin katuun, molemmat jalat poikki, polvet rikki, sääriluut poikki. Makasin puoli vuotta sairaalassa.

– Kävi todella huono tuuri, ja vaivaa on vieläkin. Suomalainen vakuutusjärjestelmä tosin on tehnyt musta terveen. 6-7 eri ortopedia ja muuta asiantuntijaa on todennut mut vaivaiseksi, mutta vakuutusyhtiö vaan sanoi, että terve mieshän se siinä. Ei sen puoleen, ekaa kertaa elämässä mulla onkin nyt terveen paperit, Santeri Ahlgren veistelee Hymyn painetussa lehdessä.

Hän kertoo myös omistavansa ravintolan, jossa jokaisen täytyy käyttäytyä siivosti – tai siitä lasetetaan sakko. Lue lisää Hymystä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Päämaja, ravintola, Santeri Ahlgren, tapaturma

Kommentit

Ravintola on vain paperilla Santun.
Kiinteistön omistaa Seepsula Oy:n jäsenet.
VMP mitä journalismia.

Oma kommentti