Kristiina Kurronen, OM

Rosanna Kulju ja Sara Sieppi, millä rahoilla teette ulkomaan matkat ja ostatte hienoja vaatteita?

Somevaikuttaja ja kestokaunotar Rosanna Kuljun Instagram-seinälle ilmestyi tänään yleisökysymys, jossa tiedusteltiin millä Kulju ja esimerkiksi hänen ystävättärensä Sara Sieppi oikein elävät. Avoin kirje kuului näin (poistamme kirjoittajan nimen):

Hyvä Rosanna… X X Larusta tässä. Olet kieltämättä nätti, mutta asiani on toinen. Eli olen pitänyt itseäni aina maailman fiksuimpana kaverina, mutta olen monasti joutunut nielemään sanani takaisin. Eli kysymys… kuulut nykyään netin kestojulkkiksiin, joten voitko valottaa minulle yhtä asiaa hieman? Suomessa on muutamia julkisuudessa olevia, joiden ansiot ovat 200-300 tuhatta vuodessa. Sinä sekä monet muut tienaatte ehkä 30-60 tuhatta. Kerrotko ystävällisesti, kenen rahoilla (Belorf, Sieppi ym) teette nämä vaatehankinnat, ulkomaanmatkat, autot, ym? Huomaa, ettei kateutta.., toivon oikeasti Sinulle hyvää, MUTTA eivätkö kuvausmatkat, merkkivaatteet, ym. ole veronalaista tuloa? Eli kun Sinä tunnet julkisuuden henkilöt minua paremmin, niin eikö heidän/teidän tulisi myös osallistua yhteiskunnan rakentamiseen? Hyviä jatkoja Sinulle. XX Larusta.

Hymy selvitti puheena olleiden kaunottarien, Rosanna Kuljun ja Sara Siepin, hallinnoimien yhtiöiden tilinpäätöstiedot, joista varmasti löytyy vastaus yllä olevaan kysymykseenkin.

Kulju ja Sieppi tekevät somevaikuttajan ja mallintöitä yhtiöidensä kautta. Siepillä on Semihimaan Oy ja Kuljulla RK Promotions Oy.

Siepin yrityksen ensimmäinen, vain vajaan vuoden mittainen tilikausi kertoo, että firmalla oli liikevaihtoa peräti 215 000 euroa ja yrityksen liikevoitto oli lähes 72 prosenttia. Viivan alle jäi yli sata tuhatta euroa. Ja tämä siis sen jälkeen, kun Siepin omat palkat oli jo maksettu.

Rosanna Kuljun yritys on myös yhden naisen firmaksi melkoisen hyvällä tolalla. Se tahkosi 160 000 euron liikevaihdon vuodessa.

Firmoilla on siis mukavasti liikevaihtoa, joista riittää myös naisille itselleen elämiseen. Yritykset voivat aivan laillisesti antaa autoedun omistajilleen, autot voivat siis olla firman nimissä. Kuvausvaatteet ja -matkat taas maksaa tilaaja, eikä malli. Sara Sieppi on kaiken lisäksi suunnitellut oman vaatemalliston, joten ehkä hän on saattanut saada pari omaakin vaatekappaletta itselleen. Se saattaisi ainakin olla kohtuullista.

Kuvassa Sara Sieppi.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Sara Sieppi, Rosanna Kulju, liikevaihto

Kommentit

Oma kommentti