Rovaniemen HIV-tartuttaja puhuu vihdoin: ”Anteeksi, naiset!”

Aki HakkarainenVihdoin puhuu syksyllä 10 vuoden vankeuteen tuomittu Aki Hakkarainen, joka tunnetaan paremmin Rovaniemen hiv-tartuttajana. Hän tartutti hivin viiteen naiseen. 16 muuta naista selvisi pelkällä säikähdyksellä.

Hymyn hätkähdyttävässä yksinoikeushaastattelussa Aki paljastaa muun muassa, ettei kertonut tartunnasta vaimolleen. Vaimo kävi testeissä, luuli saaneensa tartunnan jostain muualta ja siirtäneensä viruksen edelleen Akiin. Aki ei oikaissut asiaa.

Aki kertoo jutussa myös, etteivät kaikki naiset piitanneet siitä, vaikka hän tunnusti olevansa hiv-positiivinen. He halusivat yhdyntää ilman kondomia. Näiden naisten osalta syytteitä ei luonnollisesti nostettu.

Lue koko haastattelu joulukuun Hymy-lehdestä!

Teksti: Hymy
Avainsanat: hiv, Aki Hakkarainen

Kommentit

Joo minäki kuuluun 16 onnelliseen,jotka selvis säikähdyksellä, olin aikoinaan todistamassa Roissa ja katsoin kaveria silmiin ja kerroin oman version tapahtumista olen jo unohtanu asian elämä jatkuu =)

Ai niin… Helpotuksen itku pääsi, päivä ei kun paranee ja toivottavasti tämän asian pääsis hautaamaan äkkiä…

Viimeinkin anteeksipyyntö… Kiitos. Helppo antaa anteeksi kun on negatiivinen… Niille viidelle naiselle niin perhanasti jaksamista!!

Oma kommentti