Rovaniemen kohupappi-Seppo käy kapakoissa ja arvostelee: ”Kirkko vetelee viimeisiään!”

Seppo AhtiainenRovaniemen kappalaisen Seppo Ahtisen mukaan luterilaisella kirkolla ei ole nykymuodossaan tulevaisuutta. Kirkko on byrokraattinen ja identiteettikriisissä, papisto on moraaliton ja pelkää ihmisiä.

Huh-huh, kovaa tekstiä kirkon sisältä!

-Olen hyvin epäkirkollinen pappi. Minua ei kiinnosta istua virastossa odottelemassa, kuka minua tulisi tapaamaan. Haluan olla ihmisten keskellä ja toimia myös niin sanottujen laitapuolen kulkijoiden kanssa. Kuljen kaduilla ja kapakoissa kuuntelemassa ihmisten huolia, Seppo toteaa.

-Kirkko on etääntynyt ihmisestä. Uusi aika voisi alkaa kirkon ja valtion erottamisella. Ei ole oikein, että kaikki yritykset joutuvat maksamaan kirkollisveroa, paukuttaa Seppo Ahtinen.

Lue kriittinen näkökulma printtilehdestämme ja ihmettele!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: kirkko, pappi, Seppo Ahtinen

Kommentit

Kuinkahan kauan tämä pappi saa virassaan toimia. Luultavasti luterialisen kirkon koneiston pyörät pyörii jo siihen malliin, että pappi saa rangaistuksensa. Niin on käynyt aiemminkin niille, jotka uskaltavat arvostella.
Kirkko saa olla jämähtänyt, kun kerran rahaa tulee ja pappeja yliopistosta suolletaan tasaiseen tahtiin.
Itse enä käy kirkossa ja kierrän uskovaiset kaukaa. Maksan noin 600 euro joka vuosi siitä, että uskovaiset voivat sitten ompeluseuroissaan ja raamattupiireissään minun kaltaisia ihmisiä arvostella. HUOM! Rahani kyllä kelpaavat näille hyville ihmisille.

Hyvähyvä, siinä on sellainen asenne jota eteistikin osaa arvostaa. Kiitos, antaa uskoa ihmisen paremmuuteen.

Oma kommentti