Ruotsalaista herkkua luvassa!

Voi nam sentään mikä nainen, mutta kuka tämä kaunotar on?

Näissä kuvissa keimailee länsinaapuristamme Ruotsista kotoisin oleva huippumalli Mini Anden, joka on itse asiassa tehnyt mallinhommia jo kymmenvuotiaasta asti. 33-vuotias mimmi sai jo 15-vuotiaana mallisopimuksen erään ranskalaisen mallitoimiston kanssa ja on sen myötä poseerannut ties missä lehdissä.

Mini on uuden Giorgio Armani -parfyymin kasvot, eli hyvin pyyhkii tällä ”svedulla”. Taber Shroederin kanssa naimisissa oleva typykkä on esiintynyt myös telkkarin puolella erinäisissä sarjoissa, joista mainittakoon ainakin Ruma Betty ja Chuck. Mini on aikoinaan toiminut myös Miss Universe -kilpailun tuomarinakin, joten mistään tavallisesta hempukasta ei ole kyse.

Kuvat näät linkin takaa!

Teksti: Hymy
Avainsanat: Mini Anden

Kommentit

Hyi yäk en syö. Toista se oli kun Pamppa reväytti aikoinaan antimet tarjolle – silloin todellakin herahti tippa nuppiin. Nam!

Tuohon ongelmaan on ratkaisu,ei suinkaan,ei tuo naamanräävintä, VAAN:Kaiva kuvetta ja osta tytölle isommat tissit(edellyttäen,että hän huolii ne sinulta)!Yksinkertaista,mutta turjakkeen tehokasta!:)Sen sijaan,että halveksuu toisen ihmisen ulkoista olemusta jotenkin turpa väärällään,setelit esiin ja mahdollisuutta parannukseen tarjoamaan!

Oma kommentti