Saako myymälävaras missi-Oona jatkaa Sedun mainostyttönä?

Oona KareMiss Suomi -finaalin keskeyttämään joutunut, myymälävarkaustuomion saanut missi Oona Kare on työskennellyt SK-ravintoloiden pr-tehtävissä. Hänen vastuualueeseensa on kuulunut Fabrik-nimisen ravintolan emännöinti. Oonan kuva koristaa myös firman nettisivuja.

Hymy tiedusteli SK-ravintoloilta, miten myymälävarkausjulkisuus vaikuttaa Oonan toimenkuvaan.

SK-ravintoloiden kehitystoimenjohtaja Lars Sonckin mukaan Oona saa jatkaa tehtävissään. Lue asiasta tarkemmin helmikuun Hymystä. Samassa jutussa myös Oonan mallitoimistoa edustavan Kim Rusin kommentit. Saako Oona potkut toimistostaan?

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Oona Kare, Sedu Koskinen, Kim Rusi, Lars Sonck

Kommentit

Rikosrekisteri tulee ainoastaan tuomioista, joista tuomitaan vankeutta. Kysymys ei siis ole sopimusrikkomuksesta, vaan kilpailun järjestäjän tekemästä tulkinnasta.

Siis miten niin vanha juttu? Ihan uusi juttuhan tämä on, kun Hymy on kysynyt mimmin työnantajilta että menettäkö se kohun myötä hommansakin. Ottaisit paremmin selvää.

Nätti tyttöhän se on, joten ei ihme, että Sedu on ”oonanisti”.

Ei tartte edes jenkkilään asti mennä. Meillä on kotimaassa virassa oleva ministeri, joka on tuomittu ehdolliseen vankeuteen pahoipitelystä, sakkoihin varkaudesta ja kaupan päälle löytyy rattijuopumus.

Mutta missin toimen tuo näpistys varmaan sitten estää?

Varsinkin, kun meillä on hallitseva Miss Suomi, jonka pituudesta ei ole edes saatu selvyyttä ja muutenkin tuntuu, että seurusteluajoissa, ym. sen kommenteissa on muunneltua totuutta enemmän kuin laki sallii.

Ihme juttu tämä missiorganisaation valikoiva sormienläpikatse – tapauksen mukaan.

Jep mullakin on sekä töitä että yhdet ylinopeussakot. Noh jos huumeiden käyttäjä oli ja on usan presidenttinä niin sitten tommosilla EI VARMAAN OLE VÄLIÄ.

Oma kommentti