Säälittävää, Anu Saagim – haukkui maannaisensa BB-Kätlinin!

Virolaisen Elu24-sivuston päätoimittaja tai pikemminkin ammattikohujulkkis Anu Saagim on avautunut MTV3 Viihdeuutisille tavalla, joka täyttää suomalaisen kettu ja pihlajanmarjat -vertauksen tunnusmerkistön. Saagim kertoo Maikkarille, että Kätlinistä keskustellaan Viron nettisivuilla. Tämän katsotaan pilaavan virolaisnaisten maineen.

Saagim myös tuomitsee Kätlinin bikineissä käyskentelyn:

-Voi, voi, mitähän se ressukka yrittää todistella? Saagim määkii.

Pian 50-vuotiaalla itseänsä usein vähissä vaatteissa ja alasti lehdissä esitelleellä kohublondilla ei oikeasti taida olla juurikaan varaa arvostella parikymppisiä maannaisiaan. Anuhan on tunnettu lähinnä vain kohuistaan. Viimeksi Anu järjesti bailut virolaisessa kirkossa, jonka jälkeen hän ennätti taas riisua vaatteensa ja esiintyä orjantappurakruunu päässään. Hohhoijaa, Anu!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Anu Saagim, BB-Kätlin

Kommentit

Moi!
On se aika jännää, miten tää BB saa ihmiset edelleen kiihtymään/vihastumaan/ihastumaan ! Mä olen viime vuoden, yhden osallistujan, äiskä. Meillä oli myös paljon juteltavaa ja pähkäiltävää BB:n myötä; ennen ja jälkeen.
Mun mielestä nää ”tyypit”, jotka sinne taloon menee, laittavat itsensä aika alttiiksi kaikelle arvostelulle ja parjaamiselle, ym., vai mitä!? Vaatii se aika paljon rohkeutta, itseluottamusta ja tukiverkkoa, että kestää kaiken sen arvostelun, mitä se koko homma tuo tullessaan. Pidetään ny vaan kimpassa peukkuja, että tämän vuoden porukka pärjää hienosti, vai mitä!?
Zemppiä kaikille ja eikä kiinnitetä huomiota tyhjänpäiväyksiin!
Love, Tepa 😀

Vanha, kateellinen ruppana, ihan just niin, ei kannata huudella nuoremmilleen ja fiksummilleen yhtään mitään.

Anus Aagim, kerääpä joukko miehiä (vaikka naisiakin), ikähaarukka vois olla tommonen 16-90v. sitten vedä biksut päälle ja näytä samalla Kätliniä BB-talossa bikineissään ja kysy kumpi miellyttää enemmän. Veikkaan että sut nauretaan pihalle siinä kohtaa, viimestään, hyvä Anus.

Anus voisi hävitä johonkin maan alle nolaamasta ei ainoastaan virottaria vaan KOKO NAISSUKUPUOLTA. Sä olet Anus niin turha.

BB-Kätä on siveä verrattuna Saagaan.
Että se siitä maineen pilaamisesta. Eiköhän se maine ole mennyt ihan jotain muuta kautta jo.
Saaga on vain kateellinen. Saagan täytyy keksiä jos jotakin että saa otsikko-aikaa edes vähän, kun muuhun ei pysty.

Oma kommentti