Saana Parviainen julkaisi entistä intiimimpiä sänkykuvia – nyt vilahtaa jo…

Saana ParviainenTämän vuoden ehkä kohutuin julkkispari Tuksun ja Lapin Länsmanin jälkeen – tai kohta jopa heitä ennen – on ehdottomasti kohuohjaaja Jussi Parviainen ja hänen teinivaimonsa Saana. 19-vuotias Danza Girls -ryhmän aivot julkaisi pari päivää sitten sänkykuvia miehestään ja itsestään mitä ilmeisemmin lemmiskelyn jälkimainingeissa. Kuvatekstiksi Saana oli kirjoittanut vihjailevasti, että miesten pitäisi muistaa naistensa ”jälkihoito”.

Nyt Saana on lisännyt blogiinsa entistä hevimpää tavaraa. Pariskunta on kuvassa yläosat paljaina, ja Saanalla taitaa hieman vilahtaa strategisia paikkojakin.

Saana myös kommentoi hiljattain uutisoituun kohuun miehensä vieraalle naiselle lähettämistä tekstareista, jotta ne eivät haittaa, sillä Jussi tekstaili ennen suhteen julkistamista. Saanan mielestä on vain hyvä, että sinkulla on ollut äksöniä. Hienompi hommempi!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Saana Parviainen, Jussi Parviainen

Kommentit

Saana on kaunis ja iloinen ihana nainen. Saana tekee sen mitä muut katuu vanhana että ei tullut tehtyä. Hyvä Saana olet upea nainen!

Hauska kattella, kun toi Pokemessujen panoshown muija pitää noita Jussipapan lapsia sylissään =) Oikein kodin hengetär ja paikat näytillä ja käytössä.

parvianen heitti yöllä viagran avulla salaa monta litraa skermaa synttärikakun päälle

mikä ihme tossa ,on nähty vittu ihan ravintolan pöydällä levällään

Taitaa vilahtaa strategisia paikkoja kuten esim. aataminomena. Jussille vaan lisää Pfizerin sinisiä.

Kohutuin pari. Siis Hymyn toimituksessa. Muut kunnon ei näitä paskauutisia julkaise. Paitsi Seiska.

Danza Girls-ryhmän aivot. Hahah.. .sain päivän parhaat. Tämä toimittaja osaa ironian.

Oma kommentti