Saana Parviainen kiusaa miestään: Julkaisi itsestään seksikkäitä kuvia – katso!

Saana ParviainenAviopari Saana ja Jussi Parviaisen kohdalla tulee helposti kysyneeksi, keskusteleeko pariskunta muutoin kuin blogiensa välityksellä. Tänään Hymy on uutisoinut Jussin kurmuuttaneen aviovaimoaan tämän Kalle-lehdessä julkaistuista seksikuvista. Ne ovat peräisin Seksimessujen lavalta, eikä Saanalla ole ollut kuvien julkaisun kanssa tekemistä.

Jussi kuitenkin päätti julkaista kurmuutuspuheenvuoronsa ohessa samaisia kuvia. Viisas veto vai ei? Saanan mielestä ei ainakaan, sillä hänen mielestään rakastava mies ei toimi niin. Nyt Saana on protestoinut. Hän julkaisee lisää kuvia itsestään blogissaan haluten puhua naisten puolesta. Hän kertoo julkaisevansa kuvia mielenosoituksena.

-Jokainen nainen saa näyttää ihan miltä tahansa, oli sitten minkä muotoinen tai pituinen tai tyylinen tahansa. Me olemme kaikki silti yhtä arvokkaita! Joillain miehillä on sellainen typerä ajatus että jos nainen pukeutuu minihameeseen, hän on muka vapaata riistaa, Saana kirjoittaa ja jatkaa:

-Jussi, mieheni, teet nyt kyllä pahan virheen, kun et suostu ottamaan noita seksikuvia (blogista) pyynnöistäni huolimatta pois. Valitat minulle minun mitättömistä bikinikuvistani; ne kuulemma tuhoavat urani ja tekevät minusta h**ran. Mutta ihan näin meidän kahden ja kaikkien lukijoiden kesken voin kertoa pienen totuuden: Ne eivät tuhoa uraani eivätkä tee minusta h**raa. Ja, minulla on niihin täysi oikeus!

Aiheesta lisää täällä ja täällä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Saana Parviainen, Jussi Parviainen

Kommentit

”Hei pupulit,

Jännittää, huomenna menen tapaamaan erästä räppäriä, joka haluaisi mut laulamaan sen biiseille! Vouu! Olen ihan täpinöissäni. Toivottavasti tämä flunssa hellittää huomiseen mennessä. 🙂 ”

”ne kuulemma tuhoavat urani ja tekevät minusta h**ran.”….siis minkä uran? Eipä tota tyrkkyjulkisuutta voi uraksi nimittää.

Ei mene kauaa kun Saana kyllästyy tohon vanhaan pelleen.Tää nyt vaan on nuorella tytöllä tällainen jännittävä vaihe.Pitääks toi Jussi itteensä joteskin vakanavasti otettavana boheemina ja herkkänä taitailijasieluna???? Voi kiesus mikä narri se on.

On se niin hienoa, että jotkut osaavat pitää rakkauttaan ja elämänsä tärkeimpiä kysymyksiä esillä…

Vara Mattia eli tauskia ensin tarpeekseen ja Jussista tuuraajaa Matin pose ajalle.

Suomi näköjään tarvitsee Matin ja Mervin…
Perkele, luulin jo että sen tyyppiset lööpit oli ollutta ja mennyttä..

Ei pidä ihmetellä, jos esiintyy kuvissa kuin kulkukoiranarttu. Itse on valintansa tehnyt. Häpeän.

”Ei vaikuta tämän Saanan teksti 19-vuotiaan kirjoitukselta… ”

miltä 19-vuotiaan kirjoituksen sitten pitäisi vaikuttaa?

Ei vaikuta tämän Saanan teksti 19-vuotiaan kirjoitukselta… kuka siis blogia oikein kirjoittaa?

Oma kommentti