Saana Parviainen: ”Mies kuristi ja uhkasi tehdä itsemurhan!”

Saana ParviainenKohuttu Saana Parviainen avautuu jälleen elämästään. Nyt hän muistelee blogissaan aiempaa suhdettaan, joka muodostui kontrolloivaksi.

-Välillä se (ex-kumppani) sulki mut kotiin. Ei päästänyt kouluun tai antanut vastata kavereiden huolestuneisiin soittoihin. Joskus sitä kesti pari päivääkin yhteen putkeen, Saana kirjoittaa.

-Kaverit vihasivat miestäni, ja minä tasapainoilin molempien välissä… Ahdisti. Kuihduin silmissä, olin laihempi kuin koskaan. Kavereiden kommentit olivat huolestuneita. Kun muut söivät ruokatauolla, minä katsoin vierestä. Nieleskelin.

Saana kertoo yrittäneensä jättää miehensä monta kertaa, mutta hänen epävarmuutensa ja miehen manipulointitaidot pitivät heidät yhdessä.

-Kerran hän uhkasi tappaa itsensä, jos jätän hänet. Mutta päätin olla vahva ja pysyä päätöksessäni. Niinpä hän joi pullon kuoharia, otti autonavaimet mukaansa ja lähti uudella autollansa kaasu pohjassa pihastamme.

Mies ajoi vauhdilla päin seinää ja loukkaantui. Kun Saana myöhemmin totesi rakastavansa toista, mies hyökkäsi hänen kurkkuunsa ja alkoi raivota.

Saana suunnittelee kirjoittavansa joskus kirjan kokemuksistaan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Saana Parviainen

Kommentit

Hävettävää että joku luulee tollaisten asioiden kiinnostavan… voi hyvää päivää

RAUHOITU HYVÄ TYTTÖ,EI ELÄMÄ JULKISUUTTA HINNALLA MILL’ HYVÄNSÄ.

Yks jussi on useammallekin kumppanilleen esitellyt ”kaapin ovia”.

19-vuotiaallehan niitä elämänkokemuksia on ehtiny kertyä jo niin paljon, että kirjaa kirjottamaan maltahan tyttöhyvä muutama vuosi eiköhän se toiki avioliitto ton ukonrähjän kanssa siihen kirjaan muutaman samaa sävyä olevan tarinan synnytä.

Oma kommentti