Saana Parviaisen perässä ei pysy kukaan: Ero – ja silikonikuvia!

Saana ParviainenHymy on uutisoinut tänään useampaan otteeseen Saana Parviaisen torstaina julkistettavista pornokuvista. Kalle-lehti on päättänyt julkaista sensuroimattomat yhdyntäkuvat Seksimessuilta.

Liekö tämä aiheuttanut rypyn avioparin rakkauteen, mutta nyt Jussi Parviaisen vaimo ilmoittaa eronneensa miehestään.

-Nyt ihan oikeasti, niinkuin jo vaikka kuinka pitkään sitä olen vakuutellutkin, sanon että haluan ottaa eron, ja olla sinkku. Kiitos teille kannustavista kommenteista, ne ovat rohkaisseet minua. Nopeasti mentiin naimisiin ja nopeasti erottiin, mutta ei se koko liitto ollutkaan kuin erään herran hieno mediatemppu. Ja minun hieno tempaus niinkuin monet muutkin tempaukset tähän asti… Mutta nyt kyllä lyön vaikka pääni pantiksi että tämä päätökseni pysyy. Ja enempää en jaksa koko tempausta edes miettiä. En tiedä mikä minuun meni, mutta tiedän että nyt tulin järkiini. Joten, se siitä, Saana bloggaa.

Samalla hän esittelee blogissaan kuvia rinnoistaan ennen ja jälkeen silikonioperaation.

Saana ilmoittaa myös etsivänsä lihaksikasta, rikasta ja älyttömän hauskaa prinssiä.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Saana Parviainen, Jussi Parviainen

Kommentit

jussin päässä asuu,herra purviainen,jos herra purviainen käskee jussi juoksee vaikka munasillaa pitkin mannerheimintietä,ja saana ja 7.kan toimittaja ja hymyn toimiittaja perässä

Eniten NAURATTAA kun ensin Saana totesi että koko avioliitto yms. oli pelkkä mediatempaus ja sitten Jussi vähän ajan päästä yhdessä Saanan kanssa toteavat,ettei avioliitto yms. ollutkaan mediatemppu vaan ihan on rakkautta ja aina kun nähdään niin ihan juostaan toisiamme vastaan ja suudellaan. :-)) Tosin aina kun kaksi persoonallisuushäiriöistä narsistia löytää toisensa,on lopputulos tyhjääkin tyhjempää kaaosta.Kun katsoo Iltapäivälehden sivulta mainospätkän Jussin uudesta elokuvasta,ei voi olla voimatta pahoin.Miten sairaus ja katkeruus huokuukaan.Joku joskus kysyi,että mikä on mennyt pieleen kun Jussi ollut aikanaan suomen yksi lahjakkaimmista teatteriohjaajista…Vastaus on yksinkertainen:mies sairastui.

sanat ei riitä kertomaan näitten järjenjuoksusta. Naamat pois, ärsyttää

Ei tarvitse kertoa, millä konstilla Saana hankki kolme tonnia silikonitäytteisiin. Kärpäslätkillä joutui tekemään normaalia enemmän sitä duunia.

Ne seximessu kuvat ovat järkyttäviä!! ensinnäkin Saana ei ole niissä edukseen!

Lehdet vääntävät väkisin ”julkkiksia” tällaisista kaikenkarvaisista julkisuushakuisista naikkosista ja miekkosista, joilla ei oikeasti ole lahjakkuutta tai mitään persoonallista annettavaa saadakseen julkisuutta. Siksi typerät suhteet, älyttömät tempaukset, tosi-tv:ssä toilailut ja kun muut ideat loppuvat niin silikonit ja alastonkuvat, suhde julkkuun, riitelyt ja sovinnot jne… Suomalaiset lehdet kirjoittavat sitten kun ei ilmeisesti mitään oikeaa sisältöä keksitä lehtiin. Nämä tyhjäpäät voisi jättää omilleen vihdoinkin.

nimenomaan…kun jakaa paljon ja kaikille niin asia leviää ja nyt on peli jo menetetty…on enää paha korjata.

Meinaako Saana jakaa taas julkisesti itseään? Ilmeisesti siis kuvatkin tulossa??

Hyvä Jussi, että pääsit tuosta eroon ajoissa!!

Mahtaa isä ja äiti olla ylpeitä tyttärestään…vai liene jo poistaneet tyttärensä perintölistalta? Rikasta miestä haetaan,ettei itse tarvitse tehdä yhtään mitään. Luulit,että Jussi olisi rikas…Saana,oletko blondi oikeasti??? Jos tiliotteen edessä on -600 000 euroa niin se on melko huono juttu.

On toi julkisuushakuisuus ihan sairasta hommaa. Ups! Siis tyttöhän on näyttänyt olevansa ihan sekaisin, mutta mitä seuraavana on tulossa? TXTviesti Kanervalle? Tuossa ylempänä mainittiin jo anti-idoli T, eli elämismallikin on jo löydetty. Äitee vois ottaa tyttönsä ajoissa holhoukseen, ja nämä lehdet lopettaa tuon mukajulkkiksista turhanpäiväisen kirjoittamisen.

Profetiani toteutui, ensi viikolla sitten taas yhteen jne. Hymy raportoi!

Tuntuu siltä, että menet näppäilemään tuheroakin navettaan…

Ei helvetti, menikö seki pilaamaan runkonsa 80-luvun silikooni villityksellä. Koska akat tajuu, et isot tissit on ihan hirveitä!! jos haluun näppäillä sellasia inhotuksia, menen navettaan

mistä näitä tonttuja oikein riittää? saunalahdeltako?

Oma kommentti