Saanalle ja Jussille ero! Vain kolme viikkoa naimisissa!

Siinä se sitten oli. Vaikka vielä eilen Jussi Parviainen vannoi ikuista rakkauttaan Saanaan, sai mies vaimoltaan samana päivänä pakit. 19-vuotias Saana Parviainen kirjoittaa blogissaan olevansa iloinen, kun tajusi näinkin äkkiä lähteä pois suhteesta. Hänelle kuullemma luotiin harhakuva elämästä Jussin kanssa, josta ”herättyään” Saana ymmärsi, ettei halua olla loppuelämää miehensä kanssa.

-Mitäs tässä nyt voisi muuta todeta kuin että onneksi tajusin näinkin nopeasti lähteä pois tosta suhteesta. Vaikka avioliitto solmittiin niin se ei onneksi ole mitään peruuttamatonta.

Ja Saana jatkaa.

-Mulle luotiin kuva elämästä ja ihmisluonteesta, jotka paljastui hyvinkin nopeasti ihan vastakohdaksi. Onneksi olen nähnyt elämässäni jo nuoreen ikään mennessä suhteita ja tilanteita joista pitää päästä hyvin äkkiä pois, niin tajusin sen nyt jo tässä vaiheessa. Mutta onneksi heräsin naps! tästä unesta. Ei, en halua elää loppuelämääni tässä suhteessa. Ja vaikka naimisiin mentiinkin niin tuskin on rankka avioero… Eihän meillä ole mitään yhteistä.

Nähtäväksi jää, onko tämä lopullista.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Saana Parviainen, Jussi Parviainen

Kommentit

Pieni kiva juttu masussa voipi olla joko umpilisäke tai lapamato. Aivot on ne jotka on päässä. Yleensä on…

Mikä JÄRKI mennä naimisiin jollei tunne toista?? Moraali käsitykset on pahasti pielessä ihmisillä!! kaikki tehään väärinpäin!!

Onkohan tämän tytön päässä kaikki ihan kohdallaan? Aika kaheli. No, hyvä, että taas rakkaus kukoistaa. Nyt vaan laukkuja pakkaamaan ja muutto ulkomaille yliopistoon opiskelemaan. Uusi Tuksu ja Arto?

Pieni kiva juttu massussa? Vaivaako sitä ummetus vai? Molemmissa päissä kaiketi.

Nonniin…riemuitkaa juhlakansa, nyt näköjään lööpeissä onkin ettei mitään eroa tule, että kaikki on ookoo ja rakastavat toisiansa enemmän kuin koskaan. Siis mitä vittua, eikö nyt lööppi-lehdet voisi pistää pisteen koko teatterille ja lopettaa tällaisista ihmisistä kirjoittelun. Te halveeraatte ihmisten älykkyyttä kun kirjoittelette näistä tyhjänpäiväisistä ja perseaukisista wannabe julkkiksista vaikka kyseessä ei ole mitään muuta kuin säälittäviä luusereita jotka tarvitsevat apua eikä palstatilaa.

että näin tällä hetkellä…kuinka kauan näitä jaksa edes lehdet seurailla. Saanan blogista aamulla:
”Luokassa Saanan elämää 🙂 @ saanaparvi

Rakastan omaa miestäni nyt ja aina.

Me ollaan Jussin kanssa aika kohtalokkaita, ylisanoja molempiin suuntiin…

Onkohan mulla hormonitoiminnat pyörteessä johtuen sellaisesta pienestä kivasta jutusta masussa? En tiedä se jää nähtäväksi. 😉

Mutta jokatapauksessa, päivä alkoi taas ihanasti kun oman miehen vierestä sai herätä.

Hyvää päivänjatkoa kaikille<3

Saana"

Mitä sillä avioehdolla, kun ei oo mitään jaettavaa….ainiin ulosotossa taitas muutama satatonnia olla…

Saanan facebook kertoo että taas ollaan iloisesti naimisissa ja profiilikuvassa hän poseeraa niin nätisti zombi-Jussin kainalossa.
Melko lyhyt avioero.

Tää biatch luuli, että Jussi on rikas ja menestyvä ohjaaja. Eipä Jussin tarvinnut mitään avioehtoa tehdä…eihän sillä ole mitään muuta kuin 600 000 velkaa rästissä.

Joo ei todellakaan ollut tapa päästä julkisuuden valokeilaan 😀 Seuraavaksi BB:hen

Oma kommentti