Rautarouva Lenita.

Salkkarit-tähti näyttelee Lenita Airistoa tv-sarjassa – mutta yksi olennainen asia hänen taustassaan ansaitsee tulla kerrotuksi

Salatuissa elämissä vuosikaudet Marianna Kurkea näytellyt Oona Kare paljastaa Instagram-päivityksessään saaneensa roolin tulevasta Hymyä!-sarjasta.

Hymyä! on Janne Katajan ja Aku Hirviniemen omistaman tuotantoyhtiön tv-sarjaprojekti, joka on luonnollinen jatkumo parivaljakon 70-lukua kuvaavalle Keihäsmatkat-sarjalle. Jälkimmäisessä keskityttiin matkakeisari Kalevi Keihäsen elämään. Hymyä!-sarjassa pääroolissa on Hirviniemen esittämä Hymy-lehden luoja Urpo Lahtinen. Draamasarja kertoo Hymy-lehden toimituksen hurjasta elämästä ja Urpon menestyksen ja yksityiselämän vaiheista.

Oona Kare kertoo päivityksessään esittävänsä sarjassa Lenita Airistoa. Hän poseeraa kuvassa Mosse Jääskeläisen roolihahmoa esittävän Janne Katajan kanssa.

Mutta moniko tietää, että Kareella on omat juurensa Hymyn kanssa – aivan oikeastikin!

Oona kruunattiin Itämerellä käydyssä kilpailussa Hymy-lehden Hymytytöksi vuonna 2008. Tuolloin Oona oli vain 18-vuotias.

Kare on opiskellut viime vuodet Copenhagen International of Performing Arts School -koulussa Tanskassa.

Oona Hymytyttönä:

Oona Kare

Oona Hymyä!-sarjan Lenitana:

Teksti:JT Tuomela
Avainsanat: Monsieur Mosse, Janne Kataja, Aku Hirviniemi, Oona Kare, Lenita Airisto, Urpo Lahtinen, Hymyä!, Keihäsmatkat! Mosse Jääskeläinen

Kommentit

Oma kommentti