Kuvituskuva ei liity juttuun

Sallalla on erikoinen miesihanne – vai onko? Moni jakaa mielipiteen

Salla kertoi hyvinvointisivuston jutussa, josta Hymykin kirjoitti, ettei hän huoli missään nimessä tatuoitua miestä. Hän piti tatskoja rumina ja muoti-ilmiötä arvostelukyvyttömyyden osoituksena.

Hän myönsi olevansa tietyllä tapaa pinnallinen, mutta totesi että asia on sama kuin jos nainen ei haluaisi itselleen lyhyehmpää miestä.

Asiasta on käyty vahvaa keskustelua Facebookin vanhempainryhmässä. Yllättäen Salla saa myös tukea erikoiselle ulostulolleen.

-No onhan se nyt aika karseeta jos äijä on tatuoitu päästä varpaisiin. Linnakundilta näyttää. Näin sanoi jo mummoni, ja niin minäkin ajattelen, toteaa Sallan kanssa samanikäinen, noin parikymppinen nainen.

-Liika on liikaa tässäkin. Se että ihminen ottaa leimaa harrastuksekseen ei kyllä sovi minunkaan kauneusihanteeseeni miehestä. Miettikääpä miltä ihminen näyttää sitten vanhempana, kun iho muuttuu, rypistyy, ihminen laihtuu tai lihoo, toteaa noin viisikymppinen nainen samassa ryhmässä.

-Tatuointeihin tulee kuulemma himo. Ja sitten sulla on yhdessä vaiheessa koko selkä tai jalka tatskattu. En myöskään oikein pidä sellaisesta. Olen kai vanhanaikainen, noin kolmekymppinen nainen kertoo.

Tatuointikeskustelu siis jatkuu. Voit kertoa oman mielipiteesi kommenttiosuudessa.

Sallan provokatiivisen tarinan voit lukea TÄSTÄ.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: parisuhde, tatuointi

Kommentit

Oma kommentti