Samasta autosta annettiin vaihtotarjoukset – eroa 20 000 euroa!

Hymyyn otti yhteyttä Mercedes Benz -merkkisellä autolla ikänsä ajanut mies, joka ihmettelee käytetystä autostaan saamiensa vaihtotarjousten suurta eroavaisuutta.

-Ei tätä oikein voi uskoa. Minulla on seitsemän vuotta vanha hieman yli 200 000 kilometriä ajettu S-sarjan Mercedes. Hintaa sillä oli kaikilla herkuilla 220 000 euroa, josta lisävarusteiden osuus on 70 000 euroa, tällainen tekniikkafriikki kun olen, länsisuomalainen nelikymppinen mies kertoo Hymylle.

-Olen aina ollut Vehon asiakas ja niinpä nytkin kysyin vaihtotarjousta ensin sieltä. Autostani tarjottiin vaihdossa uuteen enää 30 000 euroa. Se oli käsittämättömän vähän, vaikka ymmärränkin lisävarusteiden vähäisemmän roolin vaihtotilanteessa. Minusta Veho on viime aikoina kaiken kaikkiaan menettänyt otettaan. Siitä on tullut vähän ylimielinen hyville vanhoille asiakkaille, ja siksi siirsin huoltonikin sieltä pois. Viime aikoina siellä on myös tehty uudistuksia, kuten esimerkiksi vaihtoautojen arvioinnissa. Erilliset arvioijat tekevät omintakeisia päätöksiä, jotka automyyjä sitten vain joutuu esittelemään asiakkaalle.

Mersumies ei tyytynyt Vehon tarjoukseen vaan marssi Länsi-Auto -nimiseen liikkeeseen.

-Kyllä tätä täytyy ihmetellä. Sain heti 50 000 euron vaihtotarjouksen samoilla ehdoilla. Vehon tarjoukseen sillä on eroa ällistyttävät 20 000 euroa. Ja niin monta mersua kuin minä olen sieltä ostanut, mies kummeksuu.

Länsisuomalaismies kertoo olevansa nyt entinen Vehon asiakas.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Mercedes Benz, Mersu

Kommentit

Oma kommentti