Sampo Kaulasella taas pähkähullu tempaus

Jounin Kaupan kauppias Sampo Kaulanen heitti pari vuotta sitten somessa haasteen Norjaan asti pyöräilystä. Tänä vuonna on sama edessä.

”Jos 50 000 tykkää niin poljen pyörällä Norjaan ja uin jäämeressä”.  Näin Sampo lupaili pari vuotta sitten. Eipä mitään, haaste meni läpi kuudessa päivässä ja kauppiaan ei auttanut kuin lähteä lunastamaan lupaus. Kauppias risti reissun ”Hullunpolkasuksi”. Vuonna 2014 mukaan lähti noin viisikymmentä muuta ”hullua” polkemaan. Viime vuonna heitä oli jo 140. Pyöräretki herätti myös Norjan median mielenkiinnon.

-Tänä vuonna reissu on taas edessä ja siihen ei ole treenattu vielä yhtään. Viime vuonna treenasin kerran ennen reissua, kun poljin yhtenä päivänä 200 kilometriä Äkäslompolosta Rovaniemelle pitsalle! naurahtaa kauppias.

Oksennus kuulemma lensi seuraavan yön.

-Tänä vuonna katsotaan, saadaanko ennätysmäärä hulluja liikkeelle. On mukava laittaa Norjakin sekaisin! Mitäs ovat niin lähellä, toteaa Sampo.

Hullunpolkasu poljetaan 14.-17.7. ja sitä saa seurata myös somesta. Mukaan lähtee myös kauppiaan kauppa-auto ja hänen vaimonsa.

-Uskon että tästä saadaan pohjoiskalotin kovin huumoripyöräilytapahtuma aikaan, Sampo toteaa.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jäämeri, Jounin Kauppa, pyöräily, Sampo Kaulanen, some

Kommentit

Oma kommentti