Sampo, mikä emämoka! Vappu loukkaantui silminnähden!

Äsken BB-talosta häädettiin neljä asukasta. Viimeisimpänä heistä talosta asteli Sampo, jonka ulostulo aiheutti niin Espoon Kivenlahden BB-yleisössä kuin tv-vastaanottimienkin ääressä melkoista ihmetystä.

Ulostullessaan Sampo teki suoranaisen väistöliikeen ja tyrmäsi häntä halaamaan tulleen juontaja Vappu Pimiän. Sen sijaan Sampo sukelsi halaamaan ystäviään.

Vappu Pimiän ilme oli katsomisen arvoinen. Juontaja suorastaan tyrmistyi kilpailijan äkkiväärää vetoa.

Vapun haastattelussa Sampo puolestaan oli kuin olisi tippunut puusta. Miestä on arvosteltu miellyttämisen tarpeestaan. Viime päivinä todelliset luonteenpiirteet alkoivat tulla esiin.

Vappu Pimiä hiillosti Sampoa masturbaatiohetkestä paljussa, mutta Sampo ei osannut sanoa asiaan juuta tai jaata. Sampo jääkinSuomen BB-historiaan ensimmäisenä homoseksin harjoittajana.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, BB, Vappu Pimiä, Sampo

Kommentit

Huvittava tapaus koko Sampo. Sillähän ei ollut mihinkään mitään vastausta eikä kaikkia voi miellyttää olematta samalla kaksinaamainen. Sampon vastaukset kaikkiin kysymyksiin oli: Joo, tai en mä nyt tiedä tai joo, tai ei ehkä sittenkään! Ota nyt sitten miehestä selvää, voi herran jumala! Ensin silminnähden nauttii ”puuhasteluista” Ragnarin kanssa ja kuitenkin nyt ei tiedä mitään ja häpeää, uskomaton tapaus!

Sampo varmaan pienenä tippunu leikkauspöydältä…?on niin laholatva tyyppi ja vastenmielinen paskanpuhuja että en ole vähään aikaan moista nähnyt..

Olenko ainoa jota kuvottaa ne Sampon HAMPAAT?! Majavallakin on kauniimmat kekäleet suussa. Oksentaisin jo täytyisi olla lähelläkään herraa.

Ai loukkaantui tämä ex-sättijä. No jotain hyvää se tuo sampo lopultakin teki. Pisteet siitä. Tuo räpätäti papukaija hokee vain samaa, voisi aivan hyvin korvata jollain nauhoitetulla viestillä. Sönkkää ja honottaa, ärsyttävä koko akka ja päivä päivältä enemmän. Parasta tässä bb:n loppumisessa onkin tuo vaapun kuuntelun päättyminen. Ei helvetti sitä vapaaehtoisesti katsoisi! ”Sinä päätät!”, ”Miinuksia ropisee”, ”Plussia ropisee”, ”Näinhän tätä pelataan!”, ”Miinuksilla ja plussillahan tätä pelataan!” YÖK!

Ite juoksisin vappu sylissa autoon ja vilkuttaisin ohimennen kavereille.
Vaittaisin Bi vaitetta p.skanjauhamiseksi jos pystyy vapun ohittamaan…!

oot ollu talos 3kk näät kaverit ekaa kertaa nii kumpaa halaat tuntematonta vappua vai kavereit.. ei tartte 2 kertaa miettiä

LOISTAVAA ETTÄ SAMPO TIPPUI.
Aivan turha jannu!

Näitteks miten se p.a yritti miellyttää kaikki nämä viikot, mut sit ei enää hermo kestänyt, ja alkoi pikku bii-poika hajoileen.

hehheh annoin 15 miinusääntä sampolle… ja tipahtihan se viimisenä ja ilta oli eilen pelastettu 🙂

Ei ollut Vapun vika se loppusähläys. Eihän Sampon haastattelulle jäänyt tilaa kun suurin osa ohjelmasta oli pelkkii mainoksii.

tuli taas 3esiin että juontajan pitäisi olla pätevä, tilanteet hallussa.
vappuraukka ei ole vielä valmis vaativiin juontokeikkoihin.
on jollaintapaa typerää jos ainoat kysymykset kolmen kuukauden jälkeen on monia kertoja läpikäydyt asiat, ei kai juontajan ainoa tehtävä ole loukata kilpailijoita, jollei tuo aaltonen ole määrännyt sanastarkasti mitä kysytään.
heikko esitys vappu-poloiselta.

No ei ikinä sitä paskanjauhaja hevosnaamaa. Hirvee tyhjäpää.

Ja mitä sanoo Wikipedia:

Itsetyydytys
eli masturbointi on omien sukupuolielinten hyväilyä ja koskettelua seksuaalisen mielihyvän saamiseksi, usein orgasmiin asti. Masturbointi voi tarkoittaa myös toisen sukupuolielinten hyväilyä.

Mitä sanon minä kommentoijalle 1:

GEEEEEETTTTTTT LUUUUSSEEEERRRRRRRRRRR FAAKKK!

Masturbaatio? Tietääkseni tuossa kyseisessä palju ”touhuilussa” ei ollut kyse oman käden käytöstä. Tosin aivan sama… kuka veteli ja mitä hä!?

Oma kommentti