Samu Haberilla on päässä vaivaa!

Samu HaberSuperbändi Sunrise Avenuen laulaja Samu Haber päivittää bändinsä nettiblogia huolestuneena: ”En tiennyt mitä odottaa tältä kesältä, kun mietin asioita talven jälkeen. Meillä ei oikeastaan ollut mitään uutta materiaalia, joka olisi pitänyt fanien kiinnostuksen yllä. Olin huolissani, löytävätkö he takaisin luoksemme näin pitkän hiljaiselon jälkeen.”

Samu vakuuttaa faneilleen, että hän uskoo heidän uskollisuuteensa, vaikka onkin epäilevä luonne.

”Ei siinä ettenkö luottaisi teihin, olette aina olleet luonamme. Jokin pieni asia päässäni vaivaa. En voi ottaa mitään itsestäänselvyytenä.”

Teksti: Hymy
Avainsanat: Samu Haber, Sunrise Avenue

Kommentit

Turba, käytäppä VÄHÄN päätäs, AI KAIKANA SUPERBÄNDISTÄ JA PASKAT Sunrise Avenue on Suomen musiikkialan tärkein vientituote!!! Aivan parasta musiikkia ja uskomaton mies! Ei Samu mikään vanha ole… Ihanan näkönen ja joo vähä ”jääräpää” ja ”äkkipikainen” niikun Samu H Fan sano 🙂 ja juuri sen takia häntä aina rakastankin♥

Samu on erittäin ihana mies, vaikka Samu onkin välillä miten sen nyt sanois niin sellainen ”jääräpää” & ja ”äkkipikainen”, mutta Samu on vaan Samu ja eikä siitä miksikään muutu <3 ja muutenkin kun nyt Samu muutti sinne saksaan nii ei se bändi miksikään mene =)

P.S. I ♥ Sunrise Ave ♥

semmosta samanlaista spontaania taidetta kuin birds & bees oli ni hyvin mennöö <3

Jos nyt jokainen ajattelisi järjellä, mitä väliä on iällä soittaessa jos musiikki on hyvää ja myy euroopassa, kun meillä suomalaisilla elämä on niin rankkaa, että vain hard rock puree… sääli, menettävät hyvää musiikkia. Sunrise Avenue on niin paras bändi….:)

Oma kommentti