Kestääkö? Miten käy, kun Sanna Marinin ja kampaajakullan palkkaero on valtava? – Sanna tienaa hetkessä saman kuin kampaaja kuukaudessa!

Sanna Marin.

Sanna Marinin ja häneen yhdistetyn kampaajan tuloerot saattavat olla melkoiset.

Pääministerinä Sanna Marinin palkkio on ollut 16 862,50 euroa kuukaudessa. Vuonna 2020 Marinin tulot olivat 205 689 euroa. Vuotta myöhemmin eli vuonna 2021 hän tienasi 200 890 euroa. Veroja Marin maksoi vuoden 2021 tuloistaan 93 713 euroa.

Taannoin hänet nimitettiin Tony Blair Instituten strategiseksi neuvonantajaksi. Tony Blair Institute for Global Change (TBI) on kansainvälinen voittoa tavoittelematon organisaatio, joka neuvoo hallituksia ja poliittisia johtajia strategisissa politiikka­linjauksissa ja politiikan toimeenpanossa.

Keskimääräinen kuukausipalkka tehtävänimikkeelle Parturi-kampaaja on 2 285 euroa kuukaudessa. Palkka oli yksityisellä sektorilla 2 285 € (165 yksittäistä palkkaa). Keskipalkka perustuu koko maan palkkatietoihin vuodelta 2021. Keskipalkka muuttui -90 € (-3,8 %) vuodesta 2020 vuoteen 2021.

Palkkatiedot tilastoidaan useimmiten tehtävän sisältöön perustuen. Tästä tehtävästä voidaan käyttää myös nimikettä barber and hairdresser, frisör-barberare.

Palkkaan voi vaikuttaa myös esimerkiksi sijainti, koulutusaste, toimiala ja työkokemus. Katso alta suurimmat palkat, pienimmät palkat, yleisimmät tehtävät sekä harvinaisimmat tehtävät, kertoo Duunitori.

Uudessa työssään entinen pääministeri alkaa neuvoo muita poliittisia johtajia.

Marinin uusi työpaikka on maksanut jopa 39 000 euroa kuukaudessa työntekijöilleen.

Lisäksi Marin on listautunut puhujaksi yhdysvaltalaisen Harry Walker Agencyn listoille, joka välittää ”keynote- ja motivaatiopuhujia” kansainvälisiin tapahtumiin.

Teksti: jarikupiainen

Kommentit

Oma kommentti