OM-Kuvaryhmä

Sara Siepin ja Martina Aitolehden rähinä on unohdettu, lähipiiri: ”Tämä oli Martinan keksintöä”

Ruisrockissa Sara Siepille silminnäkijöiden mukaan tulistunut ja aiemminkin julkkisnaisten (Anne-Mari Berg, Sofia Belorf) kanssa nahistellut Martina Aitolehti ei ilmeisesti tunne minkäänlaista pahaa verta Sieppiä kohtaan. Ei ainakaan enää.

Ruisrockista levinneiden uutisten mukaan kavereiden piti mennä väliin, ettei Aitolehti olisi hurjistunut Siepille oikein fyysisesti. Nyt kaunokaiset kuitenkin juhlivat Kaija Koon keikalla Hernesaarenrannassa Helsingissä kuin ei mitään olisi tapahtunutkaan. Sara ja Martina julkaisivat aiheesta pienen videopätkänkin sometileillään.

Hymylle on tihkunut tietoa episodista. Martinan tuntevat väittävät lehdelle, että Martina olisi junaillut koko jutun:

-Tämä oli sovinnon ele, josta oli molemmille hyötyä, sillä he ovat kuitenkin sosiaalisessa mediassa työskenteleviä ihmisiä, eikä heille kummallekaan ole hyötyä negatiivisesta julkisuudesta. Päinvastoin. Siinä alkaa tappelevilta emänniltä sponsorit ja Instagram-kumppanuudet loppua, Hymylle lausutaan.

Näin kuulemma sitten päädyttiin sopuun.

-Martinalle ei mitä ilmeisemmin säntillinen treenaaminen 360 päivää vuodessa ja silloin tällöin harvoin kunnolla relaksoituminen alkoholin voimalla sovi. Bailuliemi näyttäisi nimittäin ajavan häntä raivokkaisiin yhteenottoihin, Hymylle päivitellään.

OM-arkisto

 

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Martina Aitolehti, Sara Sieppi

Kommentit

Oma kommentti