Sara Siepin seksikkäistä kuvista syntyi kohu: ”Voi olla isot tissit, nätti naama ja voit olla viel s-tanan fiksukin kaiken lisäks”

Sara Sieppi matkusti Marbellaan ja julkaisi sieltä muutamia kuvia.

Tämä aiheutti Saran mukaan outoja kommentteja.

-Olin varautunut erilaisiin mielipiteisiin koskien matkaani. Mutta myöskin varautunut noudattamaan kaikkia toimenpiteitä, mitä matkani vaatii, jotta tämän voisin toteuttaa. DM:boksini sekä kommenttikenttäni kuitenkin räjähti aivan jostain muusta kuin matkustuksesta. Tisseistä.

-Onko tosiaan totta, että isorintainen nainen ei voi vuonna 2021 postata itsestään bikinikuvaa olematta järkyttävä, tyrkky tai bimbo? Pitäisikö mun peittää kroppani ison t-paidan alle? Olisiko pienirintaisempi nainen saanut samanlaista kritiikkiä samanlaisesta bikinikuvasta, ei, Sara kysyy ja vastaa somessa.

Sitten Sieppi vetää jo vähän kieppiä ja kierroksiakin:

-Sul voi olla isot tissit, nätti naama ja sä voit olla viel saatanan fiksukin kaiken lisäks. Tervetuloa tähän päivään, Suomen suosituin influencer ja somevaikuttaja huudahtaa.

NÄISTÄ KUVISTA SYNTYI KOHU – KATSO!

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Sara Sieppi

Kommentit

Näillä ”saroilla” on huimat luulot itsestään..Kuvitellaan ,että kun laittaa kuvan tissit töröllään ,niin kaikki huokaa yhteen ääneen , voi miten ihana, täydellinen ,söpö, upea jne..jne.. Me ihmiset ollaan erilaisia ja kappas vaan joillakin on erilainen mielipide..Siitäkös heti aletaan ärhentelemään ja osoittamaan mieltään.. Älä laita tissikuvia ,jos et kestä erilaisia mielipiteitä ,on minun neuvoni..

Oma kommentti